Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Recunosc ca am fost putin "zdruncinat" de mesajul lui cristiboss56.
Dar nu cred ca in sensul dorit de el sau de tine. De alftel nici nu inteleg ce a dorit el.
A avut, mai degraba, efectul zdruncinarii nisipului dintr-o cuva: tasarea, inchegarea.
Cristi este o enigma. Acum te pupa, acum te injura.
El trece rapid de la "ești cu bun simț" si "nu ești arogant, ironic, răuvoitor" la identificarea cu "CEL RAU".
Ceea ce, recunosc, este putin socant. Asta nu pentru ca m-ar apuca frica. Pentru mine "cel rau" nu exista.
Dar stiind conotatiile extrem de negative pe care le are aceasta identificare, nu puteam sa nu reactionez, macar asa ... sa nu se creada ca am dat bir cu fugitii.
Spui ca ai fost atee, la fel si I.Calin. Care era baza ateismului tau?
Te intreb, pentru ca am intalnit multe persoane care spun ca nu cred in Dumnezeu. Dar daca ii intrebi de ce?, iti dau raspunsul ala idiot: ai vazut tu vreunul intorcandu-se de pe lumea cealalta?
Eu nu cred ca ai fost atee. Crezi ca ai fost atee.
|
Ei bine Dumitru, discutii inutile si fara rost.
Daca te intorceai macar asa.... sa nu dai bir cu fugitii trebuia sa vii cu un raspuns cu care ai ramas dator.
Nu mai conteaza care era baza mea atunci atata timp cat astazi sunt convinsa ca este un nimic. Nici macar praf. Nimic. Baza ateismului meu de atunci astazi reprezinta NIMIC. Ce rost are sa discutam nimicuri?
Pentru mine si baza ateismului tau este NIMIC. Un mare NIMIC. Asa ca nu te intreb despre el nimic.
Nu vin ateii sa ne dea raspunsul ala idiot daca am vazut cum a facut Dumnezeu lumea? Dupa principiul tau ar trebui sa cred ca nu sunt atei ci doar cred ei ca sunt atei.
Eu cred ca lumea a fost facuta asa cum este in Scriptura, in Facere. Ascult Cuvantul Domnului.
Tu ce crezi?
Ca din hazard a venit minunatia? din neoranduire oranduirea, din dezordine ordinea? Vreau de la tine un raspuns stiintific bazat pe baze reale si logice.