![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu cred ca in sensul dorit de el sau de tine. De alftel nici nu inteleg ce a dorit el. A avut, mai degraba, efectul zdruncinarii nisipului dintr-o cuva: tasarea, inchegarea. Cristi este o enigma. Acum te pupa, acum te injura. El trece rapid de la "ești cu bun simț" si "nu ești arogant, ironic, răuvoitor" la identificarea cu "CEL RAU". Ceea ce, recunosc, este putin socant. Asta nu pentru ca m-ar apuca frica. Pentru mine "cel rau" nu exista. Dar stiind conotatiile extrem de negative pe care le are aceasta identificare, nu puteam sa nu reactionez, macar asa ... sa nu se creada ca am dat bir cu fugitii. Spui ca ai fost atee, la fel si I.Calin. Care era baza ateismului tau? Te intreb, pentru ca am intalnit multe persoane care spun ca nu cred in Dumnezeu. Dar daca ii intrebi de ce?, iti dau raspunsul ala idiot: ai vazut tu vreunul intorcandu-se de pe lumea cealalta? Eu nu cred ca ai fost atee. Crezi ca ai fost atee. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii | clujeanul33 | Generalitati | 14 | 07.05.2010 23:38:20 |
Cuvant de folos pentru suflet | monica.miholca | Rugaciuni | 0 | 06.02.2009 21:58:04 |
|