View Single Post
Vechi 08.01.2011, 20:10:03
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Bla, bla, bla... deci nici un argument din Sfinta Scriptura ca NU trebuie sa facem rugaciuni pentru morti.
Am propus să deschideți un nou topic cu ce NU scrie în Biblie și se practică în BO (și ar fi destule subiecte...) și spuneți că e "bășcălie". Deschideți topicul acela și răspundeți aici ce s-a solicitat de la începutul acestui topic. E bine așa, ori doriți doar evitarea spinoasei probleme și distragerea atenției de la subiect?

Citat:
In numele Adevarului, acela de a-l iubi pe aproapele nostru, noi ne rugam pentru aproapele nostru, indiferent ca se afla pe lumea aceasta sau cealalta.
Da, da... și în numele acestui "adevăr" se fac cheltuieli costisitoare pentru pomeni, parastase și alte alea, în timp ce adevărații "aproapele" (ăia vii și în suferință) sunt neglijați cu o "sfântă" și "iubitoare" indiferență.
Vorbiți cu atâta larghețe despre iubirea "aproapelui de pe lumea cealaltă", nu vi se pare că aceasta frizează necrofilia? Să nu mă înțelegeți greșit, nu mă refer la perversiunea sexuală, ci la cealaltă conotație a termenului. Iar puparea moaștelor (altă formă de "iubire" nenaturală pentru morți) ar constitui chiar o treaptă mai sus (de fapt mai jos) către necrofagie. Și dacă tot am intrat în domeniile acestea ce-ți încrețesc carnea pe tine de oroare ce părere aveți despre pedofilie? Mă refer desigur la aspectele mai soft ale pedofiliei. Este acceptată această practică a "iubirii" față de aproapele-copilaș? Că doar NU scrie în Biblie că e interzisă...
Vă rog să mă iertați pentru digresiunea aceasta morbidă și repulsivă, însă am vrut să accentuez prin exagerare, cam cum privesc eu lucruile acestea. E o opinie personală... poate sunt eu prea sensibil, nu știu...

Citat:
In numele aceluiasi adevar, dumneavoastra nu ati adus nici un argument scripturistic, cit de mic.
Deci, prin asta, demonstrati ca nu respectati Sfinta Scriptura.
Hai că sunteți pur și simplă! Adică dacă nu practic ce NU scrie în Biblie, eu nu respect Biblia?? E cea mai trăznită acuzație ce mi s-a adus până acum pe aici...
Reply With Quote