View Single Post
Vechi 11.01.2011, 14:13:27
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Daca am vedea in jurul nostru oameni care postesc,se imbraca simplu,sunt modesti,se impartasesc des,sunt milostivi,drepti,atunci am vrea si noi sa fim ca ei.
Insa noi ne uitam la ceilalti si vedem ca au masini,mananca bine,au case frumoase,merg in excursii si vrem si noi sa fim la fel.
"Avem nevoie sa-L gasim pe Dumnezeu, dar nu poate fi gasit in galagie si agitatie. Dumnezeu e prietenul tacerii. Priviti cum natura-arbori, flori, iarba- cresc in tacere. Priviti stelele, luna, soarele cum se misca in tacere. Avem nevoie de liniste pentru a fi capabili sa ne intelegem sufletele."
"Nu conteaza atit de mult cit facem ci conteaza cita iubire punem in ceea ce facem. Nu conteaza cit de mult daruim, ci conteaza cita dragoste punem in ceea ce daruim."
"Fructul linistii e rugaciunea. Fructul rugaciunii e lupta (cu cele rele). Fructul luptei e dragostea. Fructul dragostei e daruirea in folosul aproapelui. Fructul daruirii este pacea."
"Dumnezeu nu ne cere sa reusim; El ne cere numai sa incercam."
"Cind te intrebi: ce as putea face eu sa aduc pacea in lume?-raspunsul e simplu: du-te acasa si iubeste-ti familia!"
"Am descoperit un paradox: daca iubesti pina la durere, dupa aceea nu exista mai multa durere ci mai multa dragoste."

Toate acestea au fost spuse de maica Tereza de Calcutta
Reply With Quote