View Single Post
Vechi 11.01.2011, 15:12:18
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
In sfarsit o postare contra! Chiar ma miram ca n-a fost alta pana acum... :)
Sa stii ca nu a fost o postare contra
Sunt foarte de acord cu produsele naturale.

Citat:
Ceea ce li se pare unora normalitate este pentru altii exagerare.
As dori sa-ti dau un exemplu de normalitate vs exagerare.
O doamna in adevaratul sens al cuvantului, medic stomatolog de profesie,usor trecuta de 50 de ani, fiica de preot ( o familie cu traditie de preoti tata-fiu), imi spune cu nonsalanta sa nu ma mai impartasesc!!!Am ras evident ,crezand ca e o gluma.Apoi a inceput sa-mi faca teoria bolilor contagioase care se transmit prin saliva!!!Desi merge mereu l-a biserica si mi-a spus ca se spovedeste des,refuza sa se mai impartaseasca,DE SCARBA celor ca au pus aceiasi lingurita in gura,inaintea ei.Pur si simplu ii e frica sa nu se contamineze cu hepatita C.I-am spus ca stiu ca hepatita C se transmite doar prin sange si mi-a spus ca s-a descoperit in saliva urme ale virusului hepatic C. Nici n-am apucat sa-i spun ceva ca mi-a si spus sa nu incerc sa o conving,ca n-a reusti nici duhovnicul!O cearta mereu dar ea tot nu vrea sa ia sfanta Impartasanie!
Deci iata un exemplu care mie imi pare exagerat iar ei ii pare normal!
Deci asta am vrut sa spun in mesajul anterior, sa nu devina o obsesie asta,ca nu stii unde poate duce.
Pe mine de exemplu nu ma poate convinge nimeni sa renunt la sapunul Protex pentru maini.Ma spal foarte des pe maini si numai faptul ca scrie pe ambalaj ca omoara toti microbii si virusii,ma face sa-mi simt mainile curate! Apoi mai conteaza ca nu e natural?Deci fiecare cu "piticii" lui..Ideea e sa ramanem totusi echilibrati!
Citat:

Ca sa-ti raspund la intrebare, diferenta intre unul care traieste 70 de ani mancand corect si unul care traieste tot atat netinand posturile si nepasandu-i de trupul sau este ca primul nu are probleme de sanatate, pe cand al doilea de la 40 de ani incepe a colinda spitalele, suferind dureri diverse, cheltuindu-si banii pe medicamentele care, evident, sunt chimicale cu rolul de a face rau, nu bine.
Pai stramosii nostri daci aveau media de varsta pana la care traiau, 35 de ani.Si doar traiau natural ,nu foloseau nici sapun Dove,nici produse L-Oreal,nici dus-geluri exotice,etc...Nu aveau E-uri in alimente si nu aveau nici medicamente cu chimicale...deci???De ce mureau la 35 de ani??
Reply With Quote