![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce li se pare unora normalitate este pentru altii exagerare. Da, extremele nu-s bune, insa pentru mine asta inseamna a nu fi nepasator fata de ceea ce-ti afecteaza sanatatea proprie si a familiei. Pentru ca, vezi tu, trupul este menit sa fie templu al Duhului Sfant si trebuie ingrijit, curatat, intretinut corespunzator. Intr-un indreptar de spovedanie, lipsa grijii pentru sanatate este catalogata ca pacat - parca in versiunea lui Valeriu Gafencu. Ca sa-ti raspund la intrebare, diferenta intre unul care traieste 70 de ani mancand corect si unul care traieste tot atat netinand posturile si nepasandu-i de trupul sau este ca primul nu are probleme de sanatate, pe cand al doilea de la 40 de ani incepe a colinda spitalele, suferind dureri diverse, cheltuindu-si banii pe medicamentele care, evident, sunt chimicale cu rolul de a face rau, nu bine. Majoritatea cu care am discutat subiectul asta mi-au raspuns ca "o viata au" sau ca "oricum o sa mor intr-o zi". Ceea ce denota ignoranta, care este un pacat foarte grav conform Sfintilor Parinti ai Filocaliei. Iar consecintele se vor vedea imediat sub forma de boli, durere si moarte prematura.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? | sophia | Postul | 95 | 22.10.2012 17:08:09 |
produse bio Life-Care | arifa | Generalitati | 5 | 31.08.2010 18:43:02 |
|