View Single Post
Vechi 12.01.2011, 18:14:03
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastian.Seby Vezi mesajul
Nu vreau sa pacalesc pe nimeni si nu cer mila nimanui...nu mi se pare ca am avut o reactie deplasata,avand in vedere ca unii intra aici doar ca sa iti spuna ca tot ce ai scris e o minciuna...eu nu te-am rugat sa citesti ce am scris si nu te-am rugat nici sa comentezi...oricine e liber sa spuna ceea ce vrea,dar in limita bunului simt si fata insinuari daca se poate...rautaciosii rog sa se abtina!!!
nu`i baga in seama.. daca vei fi moral si corect cu tine insuti si cu altii vei ajunge din nou sa apreciezi viata.. gandeste-te la cei ce te iubesc.. la familia ta, la sora ta.. si incearca sa te impaci cu parintii tai.. Incearca sa iti incepi o noua viata de la inceput.. lucruri ce face tot omul.. ia-ti o slujba , cautati prieteni , socializeaza , cautati o iubita/nevasta.. lucrurile marunte aduc fericirea.. si apoi fericirea inseamna sa fi iubit si sa iubesti.. asta sa cauti sa faci si altele.. fa-ti din nou un rost in viata.. puneti ordine in viata ta.. fa-ti noi obiective.. incearca sa te pui pe picioare.. sa iti cumperi o locuinta, sa iti intemeiezi o familie, si primul si cel mai important lucru cauta sa te impaci cu propria ta familie.. toate cele bune .. si deie Dumnezo sanatate..
Reply With Quote