Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2011, 18:03:19
Sebastian.Seby Sebastian.Seby is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.01.2011
Implicit

Nu vreau sa pacalesc pe nimeni si nu cer mila nimanui...nu mi se pare ca am avut o reactie deplasata,avand in vedere ca unii intra aici doar ca sa iti spuna ca tot ce ai scris e o minciuna...eu nu te-am rugat sa citesti ce am scris si nu te-am rugat nici sa comentezi...oricine e liber sa spuna ceea ce vrea,dar in limita bunului simt si fata insinuari daca se poate...rautaciosii rog sa se abtina!!!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 18:14:03
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastian.Seby Vezi mesajul
Nu vreau sa pacalesc pe nimeni si nu cer mila nimanui...nu mi se pare ca am avut o reactie deplasata,avand in vedere ca unii intra aici doar ca sa iti spuna ca tot ce ai scris e o minciuna...eu nu te-am rugat sa citesti ce am scris si nu te-am rugat nici sa comentezi...oricine e liber sa spuna ceea ce vrea,dar in limita bunului simt si fata insinuari daca se poate...rautaciosii rog sa se abtina!!!
nu`i baga in seama.. daca vei fi moral si corect cu tine insuti si cu altii vei ajunge din nou sa apreciezi viata.. gandeste-te la cei ce te iubesc.. la familia ta, la sora ta.. si incearca sa te impaci cu parintii tai.. Incearca sa iti incepi o noua viata de la inceput.. lucruri ce face tot omul.. ia-ti o slujba , cautati prieteni , socializeaza , cautati o iubita/nevasta.. lucrurile marunte aduc fericirea.. si apoi fericirea inseamna sa fi iubit si sa iubesti.. asta sa cauti sa faci si altele.. fa-ti din nou un rost in viata.. puneti ordine in viata ta.. fa-ti noi obiective.. incearca sa te pui pe picioare.. sa iti cumperi o locuinta, sa iti intemeiezi o familie, si primul si cel mai important lucru cauta sa te impaci cu propria ta familie.. toate cele bune .. si deie Dumnezo sanatate..
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 18:15:36
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

nu trandavi si nu fi delasator.. trandaveala si lenea aduc dupa ele plictiseala si plictiseala aduce cu ea tristetea..
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 18:18:55
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

si nu-l uita pe Dumnezeu.. nu putem fi deplin fericiti fara Dumnezeu.. El exista.. sa stii asta.. nu te lasa smintit de existenta lui Dumnezeu din pricina unor idei sau a unei religii..
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 18:23:03
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

bucuria mai vine si din a face bucurii altora din inima.. deci initiativa ta de a face un gest caritabil e foarte buna si trebuie sa o urmezi.. dar nu te limita doar la unul.. aceasta initiativa e de laudat.. nu multi dintre noi care ne numim crestin si facem astfel de lucruri.. in rest imbarbateaza-te, viata merge inainte.. ce a fost a trecut.. e de domeniul trecutului.. rezolva-ti problemele ce au ramas nerezolvate si care apasa asupra constiintei tale.. fi intotdeauna impacat cu constiinta ta si vei trai linistit..
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
Viata mea Daiana Morala Crestina 6 29.10.2011 11:04:57
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Viata Dracilor Sf.Asteapta Generalitati 45 31.07.2010 14:05:09
cum e viata....... simi Generalitati 7 08.07.2008 21:34:17