'Pot sa spun eu, sau oricine altcineva:' Doamne, eu nu...'? Tot ce pot face este sa ma incred in Harul Lui ca ma va proteja de aici inainte sa nu ma intorc inapoi.'
Citat:
În prealabil postat de Melissa
Aici apare o mica problema.Trebuie sa fi tu convinsa 100% ca te-ai schimbat radical, sa fii convinsa 100% ca nu ai sa mai traiesti ca in trecut, sa fi tu convinsa 100% CA DOAR DE TINE DEPINDE cum vrei sa traiesti! Este doar alegerea TA!Nu pune pe umerii lui Dumnezeu aceasta responsabilitate,ca nu e corect!
Niciodata nu poti convinge mai bine decat prin sinceritate.Fi sincera cu tine insuti in primul rand,apoi cu cei din jur. Timpul va convinge auditoriul daca ai sau nu dreptate.Nu poti oferi nici o garantie palpabila, decat sinceritatea si cainta ta.Si cine are ochi sa vada, va vedea! 
|
Am spus cele de mai sus gandindu-ma asa: Apostolul Petru a spus ca nu se va lepada de Hristos...si totusi a facut-o.
Intentia mea este sa traiesc o viata autentica in Hristos de aici inainte, dar nici macar eu nu am nici o garantie ca voi reusi. Tot ce pot face este sa am vointa iar puterea o voi lua de la El.
Multumesc pentru incurajari! :-)