View Single Post
Vechi 16.01.2011, 20:48:08
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
tu crezi ca Dumnezeu acorda mantuirea in functie de "diplomele" pe care le ai la "dosar"?
Domnul Catalin face parte din acea categorie de credinciosi care ar fi fericiti sa poata pune monopol pe mantuire, sau chiar pe Dumnezeu, daca ar fi posibil.

Deoarece acest lucru nu este posibil, a construit o lume imaginara in care doar ortodocsii se mantuiesc.

Opinia mea sincera este ca asemenea credinciosi fac un deserviciu mai mare crestinismului si lui Isus Cristos decat toti Dawkinsii pusi la un loc.

Cum se impaca monopolul mantuirii cu imprejurarea ca BO nu face misiune, imi vine greu sa inteleg. Logica lor este asa: catolicii nu se mantuiesc (adica merg in iad), noi, ortodocsii, avem Adevarul, dar nu ne ducem in tarile catolice (de exemplu in Africa sau in America de Sud) pentru a aduce acest adevar sarmanilor catolici de rand pe care ii asteapta iadul.

Fata de aceasta pozitie a lor, am un respect de o mie de ori mai mare pentru un adventist care merge in misiune si face ceea ce crede el ca e necesar pentru mantuirea catolicilor sau a budistilor decat fata de un ortodox de soiul d-lui Catalin.

Last edited by Erethorn; 16.01.2011 at 20:57:09.
Reply With Quote