Citat:
În prealabil postat de vasilik
Stii cum se spune ca "o data fript suflii si in iaurt". Eu te inteleg foarte bine si iti spun si de ce. Si eu am trecut prin situatii similare cu situatia ta, spun "situatii" deoarece nu putine au fost momentele in care am realizat ca am iubit pe cine nu trebuia si ca cel de langa mine nu a facut altceva decat sa se foloseseasca de sentimentele si sinceritatea mea. Apoi vazand ca in fata baietilor nu sunt decat ceva de ocazie, sau doar o placere am hotarat de altfel ca si tine sa fiu mai rezervata atunci cand trebuie sa "investesc" sentimente pentru persoana de langa mine deoarece am ajuns la concluzia ca atunci cand suferi pentru cineva, acel cineva se simte mandru ca tu suferi pentru el, se simte ca un trofeu pentru care tu lupti sa il castigi insa el nu realizeaza ca "lupta" ta se rezuma la lacrimi si durere sufleteasca. Dintotdeauna barbatii au fost mai sceptici fata de suferinta femeii si pe deplini victoriosi cand vad ca aceasta sufera. In acelasi timp, o femeie desteapta, cu demnitate si principii pentru ei este un pacat, nu suporta sa fie inferiori femeilor si tocmai de aceea draga mea capul sus si cu Sfantul Nectarie inainte caci el nu te lasa!!!!! Fii indiferenta fata de barbatul respectiv (cu toate ca te doare sufletul), arata-i ca viata ta continua foarte frumos si fara el, fa-te frumoasa, daca vrei poti incerca sa iti legi noi prietenii, poate ai sa cunosti pe altcineva si gata!!!!!!!!!!!!!! Daca el intr-adevar te iubeste se va intoarce la tine caindu-se pentru ce ti-a facut. Pana atunci, "discuta" cu Sfantul Nectarie cat de mult poti, roaga-l sa te intareasca si ai sa vezi ce bine ai sa te simti. Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa te ocroteasca. Chiar sunt curioasa care va fi finalul povestii tale....:)
|
Vreau sa va multumesc pentru incurajari, chiar pot spune ca ma ajuta foarte mult, si din aceasta cauza am intrat pe acest forum pentru ca stiam ca se va gasi cineva, neutru sa-mi spuna ce ar trebui sa fac, pentru ca cei apropiati mie nu ar fi stiut sa-mi spuna lucrurile astea poate, aveam nevoie de parerea cuiva care este neutru in toata aceasta poveste.
Iar in ceea ce priveste finalul povestii sa stiti ca o sa va tin la curent, fie ca o sa fie happy end sau nu, cu toate ca eu preved eu final fara happy end, poate ca asa cum ati spus si dvs cu ajutorul Sf. Nectarie voi trece peste asta si poate il va lumina si pe el.
Va multumesc inca o data
Doamne ajuta!