![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar in ceea ce priveste finalul povestii sa stiti ca o sa va tin la curent, fie ca o sa fie happy end sau nu, cu toate ca eu preved eu final fara happy end, poate ca asa cum ati spus si dvs cu ajutorul Sf. Nectarie voi trece peste asta si poate il va lumina si pe el. Va multumesc inca o data Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ,ale Sfantului Nectarie si ale tuturor Sfintilor bineplacuti Tie , Doamne Iisuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ne pe noi ! Amin !+
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti cumva doctor?..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Buna ziua din nou, Pot sa vb cu dvs mai mult in particular? Multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
Voi nu stiti despre regresia spontana si eu n-am habar de aceasta boala?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil esti vreun frustrat care se hraneste din placerea de a contrazice pe toti, ceea ce e clar pentru toata lumea ca nu meriti sa ti se acorde atentie..... |
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea ti-am lasat un mesaj privat cu id-ul meu.
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ca multi dintre noi am o problema... o problema care imi macina sufletul si care ma lasa fara putere. Persoana pe care am iubit-o si pe care o iubesc enorm a hotart dupa 6 ani de zile ca e mai bine sa ne despartim. Am trecut prin foarte multe probleme impreuna, am ytrecut peste, dar acum nu imi explic decizia luata. Il iubesc, esye persoana alaturi de care mi-am facut planuri si cu care imi doream sa imi intemeiez o familie. Amandoi visam la asta! Am incredere in Sf Nectarie ca ma va ajuta si ca persoana pe care o iubesc se va intoarce la mine! Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|