View Single Post
Vechi 24.01.2011, 23:51:47
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

@ Zaharia

Frumusetile lui D.zeu sunt pe dearindul pe pamintul Sau , Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania si altele multe , dar Romania este cel putin la fel de frumoasa ca si acelea . Nu te obliga nimeni sa le vezi si sa te incinti dar daca nu voiesti asta nu insemneaza ca nu exista . O fi chestie de optica (adica de vedere) dar este si de suflet !

(Este f. posibil sa fi incurcat putin threadurile ! Dar este mica impietatea !)[/quote]
[i]
Nu te obliga nimeni sa le vezi si sa te incinti dar daca nu voiesti asta nu insemneaza ca nu exista .

Pentru aceasta fraza m-am necajit fiindca ati insinuat ca nu as vedea sau nu as fi incantata de frumusetile acelea...spun acest lucru in contextul thread-ului Lucruri minunate in imagini datorita discutiilor din ultimele pagini ale acelui thread.

Desi stiu clar ca asta ai vrut sa insinuezi si acum nu mai recunosti...(stiu ce nu ma placi pt ca noi am mai avut discutii in contradictoriu si pe alte thread-uri), din respect pt ceilati useri care citesc aici si poate n-au inteles despre ce vorbim, am dorit sa fac aceasta precizare.
Sau poate nici dta nu intelesesei?!!!

Nu-mi plac acele finaluri "de adio", dar ma fortez in felul acesta sa nu-ti mai raspund.Poate intr-o zi ma ajuta Domnul si reusesc.Deoarece cred ca nu se merita sa irosesti timp si energie adresandu-te cuiva care oricum nu intelege decat ceea ce ii place.

In ata ordine de idei: intr-adevar prin felul nostru de a ne exprima, eu si dta nu ne intelegem, fiecare intelege altceva din ceea ce a spus celalalt.Dar dumitale ti s-a mai intampat si cu altii sa nu te poti face inteles!!!
Replica aceasta cu sosonul si gaosul este deja celebra pe forum.Din pacate sunt multi care nu au inteles exprimarile dumitale...a se vedea fiecare cum se exprima...daca spune clar ceea ce doreste sa transmita.

Sa dea Dzeu sa-ti fie bine!
Reply With Quote