![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca iti place sora , f. bine ! Dar asta inseamna sa ai treaba numai cu ea! Cu mine , de exemplu , care este problema ?
|
||||
|
||||
![]()
@ Zaharia
Frumusetile lui D.zeu sunt pe dearindul pe pamintul Sau , Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania si altele multe , dar Romania este cel putin la fel de frumoasa ca si acelea . Nu te obliga nimeni sa le vezi si sa te incinti dar daca nu voiesti asta nu insemneaza ca nu exista . O fi chestie de optica (adica de vedere) dar este si de suflet ! (Este f. posibil sa fi incurcat putin threadurile ! Dar este mica impietatea !)[/quote] [i] Nu te obliga nimeni sa le vezi si sa te incinti dar daca nu voiesti asta nu insemneaza ca nu exista . Pentru aceasta fraza m-am necajit fiindca ati insinuat ca nu as vedea sau nu as fi incantata de frumusetile acelea...spun acest lucru in contextul thread-ului Lucruri minunate in imagini datorita discutiilor din ultimele pagini ale acelui thread. Desi stiu clar ca asta ai vrut sa insinuezi si acum nu mai recunosti...(stiu ce nu ma placi pt ca noi am mai avut discutii in contradictoriu si pe alte thread-uri), din respect pt ceilati useri care citesc aici si poate n-au inteles despre ce vorbim, am dorit sa fac aceasta precizare. Sau poate nici dta nu intelesesei?!!! Nu-mi plac acele finaluri "de adio", dar ma fortez in felul acesta sa nu-ti mai raspund.Poate intr-o zi ma ajuta Domnul si reusesc.Deoarece cred ca nu se merita sa irosesti timp si energie adresandu-te cuiva care oricum nu intelege decat ceea ce ii place. In ata ordine de idei: intr-adevar prin felul nostru de a ne exprima, eu si dta nu ne intelegem, fiecare intelege altceva din ceea ce a spus celalalt.Dar dumitale ti s-a mai intampat si cu altii sa nu te poti face inteles!!! Replica aceasta cu sosonul si gaosul este deja celebra pe forum.Din pacate sunt multi care nu au inteles exprimarile dumitale...a se vedea fiecare cum se exprima...daca spune clar ceea ce doreste sa transmita. Sa dea Dzeu sa-ti fie bine!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este firesc sa fii atat de revoltat pentru ca altii impartasesc alte opinii decat ale sfintiei tale!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eram tentat sa-ti dau dreptate la toate temerile sau sa-ti raspund afirmativ la intrebari dar cu acest ultim post ...m-ai ...oripilat , ca sa zic asa ! Desi vorbim lucruri diferite si nu ne suprapunem nici cum in pareri si in intelesuri totusi tragi concluzii discretionare care-ti descopera complexe traite. In ceea ce privesc afinitatile intre useri ... nu stiu ce ai , nu intelegi nimic din ce spun ! As fi preferat ca toata aceasta atitudine a ta sa fie defapt un moft , un capriciu si nu o incapacitate, o impotenta. Dar nu stiu de unde te-ai aprins asa instantaneu si esti atit de virulenta !?!? Ei vezi, acestea tradeaza din complexele de care tragi ! Dar totusi este bine ca te exteriorizezi si nu ti in tine . Refularea este un mecanism de compensare in contextul complexelor !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EU AM GRESIT! Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am tulburat prin postarile mele. Noapte buna!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa ne culcam ca ne-am facut noaptea...senina !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DAR...eu cred ca...Qui s'aime se taquine ...cu dragoste crestina fireste!!! Hai sa ne culcam impacati, fara a dori sa epatez, tu ai dreptate, eu am gresit. Nopate buna! E mai bine asa?!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt doar împotriva manifestărilor de stradă. Cred că schimbarea nu se poate produce decât odată cu schimbarea noastră. Mi-am exprimat părerea personală. Atâta tot. Îți respect părerea și mi-aș permite să-ți sugerez să scrii o carte despre aceste evenimente la care ai participat, despre oameni și idealuri în care ai crezut și încă mai crezi. Nu toți gândim la fel. Dacă aș fi fost în București tot nu aș fi luat parte la acele manifestări. Creștinul este dator să lupte cu armele sale chiar dacă rezultatele se vad mult mai târziu sau nu sunt vizibile. Nu am nimic cu cel care a murit, Dumnezeu să-l ierte și să-și gasească liniștea acolo unde nu este nici mâhnire, nici lacrimi, nici durere și nci rautate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici nu le agreez prea tare. Dar sa nu uitam ca tot manifestarile de strada l-au dat jos pe Ceausescu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer iertare si eu daca te-am necajit mai mult ca de obicei ! Chiar nu am dorit asta !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 25.01.2011 at 11:24:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cristian Pomohaci | nutzy | Mari Duhovnici si predicile lor | 332 | 26.05.2013 15:37:11 |
Cristian Gog si,, Romanii au talent" | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 123 | 19.05.2012 12:05:55 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|