Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Acum ai spus tot,de la filmele de groaza iti vine...
Asta-i masochism sa fi fricos dar sa privesti filme de groaza!Nu numai ca-i masochism dar este si un afront adus Lui Dumnezeu,esti mai interesata de duhurile rele ale lui satan,decat de El...Nu vreau sa te simti jignita intr-u catva,am trecut si eu prin aceleasi stari-primul meu Halloween in SUA l-am petrecut ca astia,vizionand 3-4 filme de groaza...rau am facut,s-a instalat o stare de frica patologica,frica de intuneric,de singuratate-abia adormeam dupa rugaciuni si cantari bisericesti,imaginile din filme ma bantuiau...anul asta nici nu am mai vrut sa cumpar bomboane pt copii,nu mai dau 2 bani pe sarbatorile lor cu draci si spirite!
Incearca pt reversul experientei,sa vizionezi filme cu ingeri,Iisus,minuni ale Lui Dumnezeu!
Si retine,frica vine de la diavol!!!
|
Da, inteleg ce zici si cam asa este. Sunt singura vinovata si recunosc. Sper sa fie asta cauza, ca nu ma mai uit niciodata, mai ales ca dupa ce mi-ai zis sigur imi va ramane intiparit in minte. De cate ori am sa vad vreo secventa am sa-mi amintesc de vorbele tale Yasmina.
De cand m-am maritat nu am mai experimentat aceste stari, poate pentru ca nu am fost niciodata singura. Acest subiect as vrea sa zic ca tine de trecut, dar as vrea sa stiu sa-l evit pe viitor.
Sunt sigura ca de acolo vine si nu din alta parte, dar cred in puterea rugaciunii, nu ma rog ca sa imi ocup timpul, incerc la slujbe sa nu fiu distrasa, imi place muzica bisericeasca si ma chinui sa fac ceva pentru sufletul meu si al celor din jur.
Multumesc de sfat, dar am inteles ca nici filmele cu Domnul nostru Iisus nu sunt indicate, asa mi-a zis preotul, sa le evit pe toate. M-am uitat la Ostrovul si mi-a placut.
P.S. Nu sunt dependenta de filme de groaza, in viata mea m-am uitat la cateva, le numar pe degete, imi plac filmele de dragoste si comediile romantice.