![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum ai spus tot,de la filmele de groaza iti vine...
Asta-i masochism sa fi fricos dar sa privesti filme de groaza!Nu numai ca-i masochism dar este si un afront adus Lui Dumnezeu,esti mai interesata de duhurile rele ale lui satan,decat de El...Nu vreau sa te simti jignita intr-u catva,am trecut si eu prin aceleasi stari-primul meu Halloween in SUA l-am petrecut ca astia,vizionand 3-4 filme de groaza...rau am facut,s-a instalat o stare de frica patologica,frica de intuneric,de singuratate-abia adormeam dupa rugaciuni si cantari bisericesti,imaginile din filme ma bantuiau...anul asta nici nu am mai vrut sa cumpar bomboane pt copii,nu mai dau 2 bani pe sarbatorile lor cu draci si spirite! Incearca pt reversul experientei,sa vizionezi filme cu ingeri,Iisus,minuni ale Lui Dumnezeu! Si retine,frica vine de la diavol!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De cand m-am maritat nu am mai experimentat aceste stari, poate pentru ca nu am fost niciodata singura. Acest subiect as vrea sa zic ca tine de trecut, dar as vrea sa stiu sa-l evit pe viitor. Sunt sigura ca de acolo vine si nu din alta parte, dar cred in puterea rugaciunii, nu ma rog ca sa imi ocup timpul, incerc la slujbe sa nu fiu distrasa, imi place muzica bisericeasca si ma chinui sa fac ceva pentru sufletul meu si al celor din jur. Multumesc de sfat, dar am inteles ca nici filmele cu Domnul nostru Iisus nu sunt indicate, asa mi-a zis preotul, sa le evit pe toate. M-am uitat la Ostrovul si mi-a placut. P.S. Nu sunt dependenta de filme de groaza, in viata mea m-am uitat la cateva, le numar pe degete, imi plac filmele de dragoste si comediile romantice.
|
|||
|
|||
![]()
Frica de ispidoli sau frica necurată, frica din superstiț bănuind că ești înșelat, frica absurdă a savanților și științificilor, teroarea vicleană a libertinajului, a afaceriștilor, a tâlharilor criminali, a bețivilor și violatorilor, aia vrea să vredem necuratul și cu aia ne păcălește și ne face să ne dorim mereu să fim plini de necurăție, și ne unește frica cu necurăția lui căci necuratul este necurat.
Dar frica cea curată se cuvine a fi închinată doar Domnului, de unde ea, prin umilință în ascultarea de după pocăință va învia în sfințenia cea fără de frică, pentru că moartea din ea a murit, deoarece creștinii sunt binecuvântați de Dumnezeu căci nu mai păcătuiesc niciodată. Iar dacă iubind curat mai cad, ei se ridică repede și cu smerenie revin pe calea răbdării tuturor umilințelor, pe calea cea dreaptă și tainică și apoi iubesc din nou căci iubirea în Adevăr nu cade niciodată. Ar vrea spurcatool necuratool dracool ca să înlocuiască pe Cuvântul cred din noi cu vRED, Credința cu vreDINȚa, iar pe Dumnezeu cu dumnezidolul, prin metodele ispititoare și teroriste, stârnind frica necurată pentru a se uni ea cu necuratul. Last edited by vsovivi; 25.01.2011 at 17:54:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici nu va pot explica ce senzatie am acum, dupa ce am reusit sa va impartasesc aceasta teama a mea. Va multumesc din inima, cuvintele voastre au avut efect asupra mea, mi-am schimbat un pic perspectiva. M-am gandit mult la ce mi-ati zis, si zic eu, ca am inceput sa ma "vindec".
|
||||
|
||||
![]()
Pe lanaga rugaciune incearca sa faci si niste sedinte de psihoterapie pentru a ajunge la cauza acestor temeri si sa reusesti sa gestionezi situatia.
Daca spui ca dupa o anumita ora nu mai reusesti sa iesi pe strada din cauza acestei frici,inseamna ca ea deja iti creaza un handicap si iti guverneaza viata,deci trebuie sa actionezi in consecinta. Si inca o sugestie,daca imi permiti:evita sa mai citesti tot felul de istorisiri despre necurat,ce poate face el,filme de groaza si orice ar putea amplifica aceasta stare. Cu ajutorul unui duhovnic si in aceasi timp al unui psihoterapeut bun vei scapa de aceste stari si vei putea trai o viata la a carei carma vei fi tu si nu temerile tale.
|
|||
|
|||
![]()
am avut aceeasi problema, trebuie sa te rogi, cu inima si cu mintea. eu nu am facut o si am patit o. acel fior pe sira spinarii se duce pe cap, si este ai senzatie ca te apasa ceva pe cap, daca aveti aceeasi simptome spuneti mi si mie. am facut niste prostii si cam ma chinuie diavolul. nu pot sa mai stau in casa, mi e frica, parca sunt sub stare de ebrietate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Frica e un produs biologic, potentat probabil si de o doza de vinovatie, ceva credinta pe minus...
Insa ce e mai important, deciziile luate din frica impotriva a ceea ce stim ca este bine, sunt categoric produsul unei credinte slabe. Last edited by AlinB; 07.11.2011 at 12:27:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este Frica de Dumnezeu? | florin.oltean75 | Generalitati | 10 | 03.05.2011 20:04:28 |
Imi este frica | CristianVladut | Generalitati | 20 | 12.03.2011 20:51:43 |
Pastrarea dreptei credinte - conditie pentru mantuire | sorin_b | Intrebari utilizatori | 0 | 17.09.2010 22:09:50 |
Ura pentru alte credinte | yawn_life | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 133 | 26.11.2009 09:54:10 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
|