View Single Post
Vechi 27.01.2011, 17:34:48
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Mereu vor fi nostalgici....si in subtil pot fi inteles...Mai cu seama ca daca le-am scotoci trecutul si le-am umbla pe la averi....dar nu asta este pb....Ceausescu alaturi de Stalin , au fost si raman monstrii, deoarece au dus o politica impotriva propriului popor, ucigand direct sau mai putin o buna parte.....Sigur si societatea asta agonizeaza si o face la nivel mondial, insa nu m-as intoarce NICIODATA in comunism...Ca sa ni se ia casele si aurul ne-au ucis neamurile , nu ne-au lasat sa ne vizitam rudele de afara, nu ne-au lasat sa ne demonstram abilitatile , numai daca eram pcr-sti ...La biserica daca mergeai si erai vazut in repetate randuri, ai fost dat afara sau schimbat din functie....Trebuia sa "slavesti" un rahat cu 4 clase si scoala de dans si o tzatzica , ce ne numea viermi...Pfuuui....ma bucur ca nu mai traim in comunism...ciuma rosie...
ps. Nu trebuia impuscat....A scapat prea usor ...
Tu sigur ai citit postul meu? Am spus de avorturi! Pacat ca vezi doar intr-o directie... A facut mai multe victime democratia decat comunismul: avorturi,boli,oameni ai strazii,muritori de foame si frig,accidente etc.

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nici o clipa nu trebuie uitata recomandarea/porunca lui Hristos in a recunoaste binele de rau si anume:

" DUPA ROADE II VETI CUNOASTE!!"

Bravo, asa este Raoul!
Am vrut s-o dau pe fata! Fara ocolisuri,fara sa ma strofoc a adopta un limbaj adecvat etc. Am spus adevarul! Ce sa le fac... imi cer iertare daca am suparat pe cineva!

@colaps3,stiu ca astea sunt vremurile. Dar daca si restul constientizeaza acest lucru trebuie sa recunoasca faptul ca per total e mult mai rau acum!

Last edited by Raoul; 27.01.2011 at 17:37:49.
Reply With Quote