Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Mereu vor fi nostalgici....si in subtil pot fi inteles...Mai cu seama ca daca le-am scotoci trecutul si le-am umbla pe la averi....dar nu asta este pb....Ceausescu alaturi de Stalin , au fost si raman monstrii, deoarece au dus o politica impotriva propriului popor, ucigand direct sau mai putin o buna parte.....Sigur si societatea asta agonizeaza si o face la nivel mondial, insa nu m-as intoarce NICIODATA in comunism...Ca sa ni se ia casele si aurul ne-au ucis neamurile , nu ne-au lasat sa ne vizitam rudele de afara, nu ne-au lasat sa ne demonstram abilitatile , numai daca eram pcr-sti ...La biserica daca mergeai si erai vazut in repetate randuri, ai fost dat afara sau schimbat din functie....Trebuia sa "slavesti" un rahat cu 4 clase si scoala de dans si o tzatzica , ce ne numea viermi...Pfuuui....ma bucur ca nu mai traim in comunism...ciuma rosie...
ps. Nu trebuia impuscat....A scapat prea usor ...
|
Tu sigur ai citit postul meu? Am spus de avorturi! Pacat ca vezi doar intr-o directie... A facut mai multe victime democratia decat comunismul: avorturi,boli,oameni ai strazii,muritori de foame si frig,accidente etc.
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Nici o clipa nu trebuie uitata recomandarea/porunca lui Hristos in a recunoaste binele de rau si anume:
" DUPA ROADE II VETI CUNOASTE!!"
Bravo, asa este Raoul!
|
Am vrut s-o dau pe fata! Fara ocolisuri,fara sa ma strofoc a adopta un limbaj adecvat etc. Am spus adevarul! Ce sa le fac... imi cer iertare daca am suparat pe cineva!
@colaps3,stiu ca astea sunt vremurile. Dar daca si restul constientizeaza acest lucru trebuie sa recunoasca faptul ca per total e mult mai rau acum!