În prealabil postat de Raoul
1. Nu,chiar nu mi-e jena! Nu ti-e jena tie sa spui ca atunci (in comunism) nu aveam oameni de elita? Pai cate institute nu au fost in tara asta? Cati ingineri nu am avut? Cati medici? Cati profesori? etc. Pai tu crezi ca metroul poate fi facut de unu cu 2 clase? Canalul oare a fost gandit de un analfabet? Casa Poporului putea fi proiectata de un absolvent de facultate al zilelor noastre? Si multe altele. Deci spune,unde sunt intelectualii de acum? Care persoane sunt mai bune si mai capabile in prezent? ARATA-MI! DA-MI NUME!
2. Acele inchisori macar dadeau sfinti! In prezent cati nu sunt condamnati pe nedrept numai pt. a-i scoate basma curata pe altii? Cati "jmecheri" nu sunt acum care ne rad in fata? Cati tigani nu au vile si masini luxoase? Tu ce serviciu ai,uimeste-ne? Ca mai mult ca sigur slugaresti tot pe la vreun "colorat" sau unu cu 10 clase (maxim). E mai bine,nu?
3. O dati atata cu alimentatia! Mai inconstientilor,cati ani au trait bunicii si parintii vostri?? Adica la cati ani au murit sau ce varsta au in prezent! Ia sa va aud?? Da,aia de au trait o viata in comunism! Asa muritori de foame cum au fost (de fapt cum sustineti voi ca era) au avut zile multe! Dar acum?? cat traieste un tanar hranit numai la fast food,cu mezeluri care numai din carne nu-s facute,cu pui injectati cu steroizi si alte "minunatii" pline de E-uri ale minunatei societati actuale? Iertati-ma,dar are cineva nesimtirea sa spuna ca traim mai sanatos acum??
4. De egalitatea intre oameni de ce nu pomeneste nimeni? Va place sa fiti tratati in scarba de catre tigani,mafioti,clanuri si alte "specimene"?? E normal sa mergeti cu Dacia 1310 si altu cu 4 clase cu BMW seria 7? E normal,corect si moral,asa-i? E normal ca copiii vostri sa mearga la scoala cu adidasii rupti sau lipiti cu super-glue,ori luati la second-hand ori din Europa cu 20 de lei,in timp ce altu vine incaltat numai la Nike,Puma si Adidas,si ai vostrii fii sa se simta penibil in fata lor (ca sa nu mai zic sa rada ceilalti de ei)?
5. Libertatea religioasa. Toata lumea care vroia mergea si atunci la biserica! Chiar si Ceausescu a mers! Oamenii erau mult mai credinciosi decat generatiile de azi (nascuti dupa '80). Si inca ceva,sunt liber si pot sa merg la biserica,dar cum naiba fac sa ajung si eu omeneste la sfanta manastire duminica pentru ca efectiv imi rup masina pe drum! Stiu,nu trebuia sa-mi iau BMW,trebuia Logan! Poftim cultura! E bine,nu? Sunt al naibii de fericit si incantat!
6. E normal sa nu mai existe justitie in tara? Ca oricine a trecut macar o data prin tribunal stie la ce ma refer! Cine are influenta si da cu "cascavalu"... ala castiga!
7. E normal ca oricine sa ia examenul de bacalaureat si deasemenea oricine sa termine o facultate? Ca sa nu mai vorbim ca oricum nu te angajeaza nimeni...
8. E normal ca sa traim cu salarii mizere? Ca eu in calitate de tanar sa nu imi pot permite o casa (nici macar o garsoniera la periferia orasului)? E normal??
9. Masoneria si jidanii ne conduc,ca dealtfel intreaga lume! E bine? Asa-i ca e minunat? Ce bine e in democratie!
10. Vorbeati de libertate! Sa va vad eu ce mai spuneti cand vine dracu si va pune cip sub piele! Atunci ce o sa mai ziceti?? Lasati ca va "saturati" voi de libertate,o sa va iasa pe ochi! Mai vorbim in cativa ani...
11. De ce nu vorbeste nimeni de milioanele de avorturi de dupa '90? Da,avorturi,adica CRIME! Sunt pacate MARI in fata lui Dumnezeu! Infinit mai multe crime decat au savarsit comunistii cu cei din inchisori dar pe care le treceti cu vederea! Ca sa nu mai zic ca prin avort ucizi un copil nevinovat,fara putere de aparare! Pai ia sa vina la mine un doctor cu un bisturiu si sa incerce sa ma omoare. De nu ii tai mainile si il bat cu ele apoi!!! Dar de un biet prunc nu ii e mila sa se atinga... Da,toate astea vi se par normale!
12. E normal ca sistemul educational (scolar) sa fie la pamant? Copiii efectiv nu mai invata nimic,nu mai trec pe la scoala etc. Stau toata ziua la calculator pe net si joaca Counter strike! Ce lume minunata!
13. Ziceati de programul TV. Pai ce aduce bun televizorul fratilor? Ce sfinti parinti il recomanda??? Hai,ziceti! Mai bine 2-3 ore de program TV cu emisiuni decente si de bun simti decat sa stea copiii toata noaptea pe XXL! Sau credeti ca copiii vostri sunt ingerasi??
14. Ati mai adus vorba si de sclavie. Pai uitati-va acum sa vedeti! Muncim ca robii pentru ce?? Pentru a ne plati ratele si darile catre stat! Suntem tot sclavi dragilor,dar sub o alta forma,cu un alt ambalaj. Cata resemnare gasiti voi in asta...
15. A spus cineva ca inainte se muncea pe rupte pentru nimic. Ia spuneti-mi (dar CONCRET,nu povesti) cum muncesc in prezent oamenii mai putin si pe salarii mai mari? UNDE Doamne-iarta-ma vedeti voi asta??
16. E nevoie sa amintesc de infrastructura acestei tari? Ma apuca groaza,sincer! Sau de faptul ca ne-am vandut tara la straini si suntem sclavii altora? Mai bine eram sclavul lui Ceausescu decat al masonilor si jidanilor,inconstientilor!
17. De cocalarii,pitipoancele,homosexualii si lezbiencele de azi ce ziceti? Sau de curve si prostituate? De pustoaice de 14-15 ani care... (ma abtin)? Sa va ajunga copiii vostri asa si mai stam de vorba!
18. Ma opresc aici mai bine,oricum nu voi primi raspunsuri clare si la obiect. Va las sa va traiti in continuare visul!
Si parintele Arsenie Boca a spus foarte clar ca nu-si doreste sa traiasca nici un ceas din ce va fi dupa '89! Dumnezeu sa va ajute si sa ne lumineze pe toti!
Deacord!
|