View Single Post
Vechi 29.01.2011, 00:01:01
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mai oameni buni, stiu ca-i vineri seara si poate sunteti dupa un paharel, ceva, insa omul are dreptate.
IN CE ICOANA ATI VAZUT VOI PE DUMNEZEU AFRICAN si PE DRAC ELVETIAN?
Raspuns:
IN NICI O ICOANA...decit acelea, stiu, am vazut facute special pentru Africa.

DECI ce nevoie mai este sa cautam in Evanghelii daca noi asa vedem lucrurile!
Ca daca am incepe sa punem problema rasei lui Dumnezeu, Hristos, si draci atunci trebuie sa anulam tot ce s-a pictat de 2000 de ani si sa facem precum musulmanii cu Mohamed...adica deloc!
Ba sa-mi fie cu iertare,jupane andreicozia,la mine nu-i decat pranzul si inca beau cafea si mananc fructe uscate...nici nu ma simt ofensata,pt ca-ti cunosc stilul jignitor,lipsa de tact cu care iti faci aparitia,in fine :)...

Icoane cu Dumnezeu?
Omenirea a avut onoarea sa-l cunoasca pe Iisus-ca o ipostaza a Sa,insa cine L-a vazut pe Dumnezeu in alte ipostaze?

De unde stim CUM trebuie sa arate Dumnezeu?Ahh,ca pictorii renascentisti L-au reprezentat ca pe un batran intelept,cu o mina autoritara,fiind de rasa alba si cu ochii albastri...ce pot sa zici?Ce parca pictorii respectivi erau asceti,sfinti care au vazut chipul LUI...??
Admiri tablourile pt lucrul artistic desavarsit si talentul sclipitor insa pasesti mai departe,gandindu-te ca Dumnezeu nu are un chip anume,un sex,o rasa!

Arhitectul Universului nu traieste in lumea noastra ,deci nu are nevoie de trup ca noi-restul sunt reprezentarile civilizatiei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.