![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi,rasa alba,la randul nostru ar trebui sa constientizam rasa neagra,ca fiind diavoleasca? Ce anume se urmareste prin aceasta afirmatie,total neinspirata?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 28.01.2011 at 23:12:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar m-ai facut curios: Daca Dumnezeu ti s-a revelat, conform definitiei tale ai vazut tu cu ochii tai ca altfel ar cadea in categoria lui Harap Alb, nu? un concept ABSTRACT, care poate fi fara mult studiu combatut? Deci poate ne spui si noua cum ti s-a revelat TIE PERSONAL de ai ajuns in punctul asta?....pozitie in care te iei cu asa usurinta de oameni, pe mine m-ai facut cu mentalitate de violator si altele... ce iti da tie siguranta asta de sine...ce ti s-a aratat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IN CE ICOANA ATI VAZUT VOI PE DUMNEZEU AFRICAN si PE DRAC ELVETIAN? Raspuns: IN NICI O ICOANA...decit acelea, stiu, am vazut facute special pentru Africa. DECI ce nevoie mai este sa cautam in Evanghelii daca noi asa vedem lucrurile! Ca daca am incepe sa punem problema rasei lui Dumnezeu, Hristos, si draci atunci trebuie sa anulam tot ce s-a pictat de 2000 de ani si sa facem precum musulmanii cu Mohamed...adica deloc! |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut pe un alt forum o icoana a lui Iisus reprezentat complet altfel... Negru si cu parul scurt... Asta ca sa arate ca "fiindca le-ati facut unora ca aceia Mie mi-ati facut"..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand ies la plimbare in parc privesc copacii, frunzele si forma lor, pietrele si mirosul lor, cantecul pasarilor si dansul gandacilor ce misuna in iarba, privesc batranii singuri asezati pe banca; ma urc in varful muntelui si simt aerul, privesc spre cer si iubesc norii, simt mirosul naturii dupa o ploaie de vara, ador culorile curcubeului, ma bucur de sufletele calde a oamenilor, ma minunez de creatia divina, simt atotputernicia lui Dumnezeu prin inima mea care intra in beatitudine, ma inalta, sunt doar un observator ,simt miezul fiintei mele care e neatins de nimic decat de Divin.asa il cunosc eu pe Dumnezeu, tu cum il cunosti pe Dumnezeu? Citat:
Crede si nu cerceta ce inseamna pentru tine? Eu nu te condamn nici pe tine nici pe Osho, tu ii condamni pe cei ce nu intra in acord cu conceptiile tale.In rest item de mai sus. Marea entitate spirituala Iisus Hristos a fost interpretat eronat de catre birocratia bisericilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesajul era pentru doamna de mai sus, nu pentru tine! Banuiesc ca ei trebuie sa-i explici nu mie |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut Hristos si chinez si japonez si pilipinez
|
|
|||
|
|||
![]()
Iisus e al tuturor... A murit pentru intreaga lume... Pentru toate rasele...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, pentru doamna era :) scuze |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Icoane cu Dumnezeu? Omenirea a avut onoarea sa-l cunoasca pe Iisus-ca o ipostaza a Sa,insa cine L-a vazut pe Dumnezeu in alte ipostaze? De unde stim CUM trebuie sa arate Dumnezeu?Ahh,ca pictorii renascentisti L-au reprezentat ca pe un batran intelept,cu o mina autoritara,fiind de rasa alba si cu ochii albastri...ce pot sa zici?Ce parca pictorii respectivi erau asceti,sfinti care au vazut chipul LUI...?? Admiri tablourile pt lucrul artistic desavarsit si talentul sclipitor insa pasesti mai departe,gandindu-te ca Dumnezeu nu are un chip anume,un sex,o rasa! Arhitectul Universului nu traieste in lumea noastra ,deci nu are nevoie de trup ca noi-restul sunt reprezentarile civilizatiei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|