View Single Post
Vechi 29.01.2011, 20:08:32
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,raoul

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Scrie la profilul meu. Am 21 de ani,si intr-adevar,l-am prins foarte putin pe ultimul mare conducator al Romaniei.

Da,dar stateau TOTI la coada! Nu era niciunul mai "jmecher" cu "pile" etc. Adica poate erau,dar incomparabil un nr. mai mic decat ce se intampla in ziua de azi. Si ar mai sta destui si azi la coada,numai sa le dea! He he... cand se impart de la primarie ciolani si cu fasole o data pe an,e o coada de...
Plus ca e relativ ce spui tu. Eu din ce am auzit se gaseau destule si prin magazine. Trebuia sa stii de unde sa iei,era si benzina ieftina,iti permiteai...

Mai,branza era branza,carnea era carne,untul era unt etc. Nu ca acum! Sintetic tot!

Lasa ca sunt convins ca i-a iesit pe ochi cascavalu acum! Pe mine ma ia durerea de cap cand vad preturile din supermarketuri,si mai stiu ca sunt si cel putin 50% chimicale...

Ca o concluzie,si te rog sa raspunzi la obiect: crezi ca tu,care traiesti in societatea actuala,mult "iubita" democratie,in care ai de toate,magazinele pline,macare buna etc. o sa traiesti mai multi decat parintii si/sau bunicii tai,care au facut foamea in timpul vechiului regim,mancau mezeluri de cea mai proasta calitate,uneori neavandu-le nici pe alea? Dar fii sincer! Eu stiu cum se traia dupa razboi,ce foamete era in tara... si aveau oamenii cam cel putin 2-3 copii pe atunci. Dar au trait pana la 90 de ani majoritatea,desi uneori erau nevoiti sa manance stir din gradina ingrosat cu malai! Asta spune multe!
fii fara grija,erau si atunci destui jmecheri.
intr-adevar multe erau in magazine...rafturi goale.
io nu pot spune cum se traia dupa razboi decat din auzite,dar cine-mi spune ca era bine pe vremea comunismului...probabil lui din varii motive ii era bine.