Citat:
În prealabil postat de Pippo_
Offf. Este doar o iluzie imperfectiunea ratiunii. Ratiunea este perfecta. Dar materia cu care lucreaza este necioplita. Si se poate ciopli, dar noi nu stim cum, si nu ne trece prin cap, tocmai pentru ca este necioplit :) O sa-ti explic pe topicul pe care o sa-l deschid. Observ ca este necesara explicatia. Multi oameni cred ca noi de fapt suntem niste limitati mental si nu-i nimic de facut. (inclusiv Einstein credea acelasi lucru). Este o mare EROARE.
|
Zici ca ratiunea este perfecta... inseamna ca te pot intreba si care e diferenta intre fisiunea si fuziunea nucleara si care sunt mecanismele acestora? Evident ca sunt oameni care nu stiu daca nu studiaza fenomenul, asa este in orice domeniu! Trebuie sa te perfectionezi in directia respectiva! Asta au facut Sfintii de la ei avem dogmele si invataturile in ce priveste credinta!
Mai, nu stiu de unde ai vazut partea cu limitarea... eu nu spun limitat, ci spuneam nelucrat! Evident ca este ceva de facut si tocmai spuneam si ce: curatirea sufletului! Materia nu este necioplita ci este doar o ingradire, o restrictie, o bariera care poate fi depasita. Si se pare ca stim si cum, devreme ce multi Sfinti au reusit deja.