Citat:
În prealabil postat de natylucy
offf!fie ca voi!intelegeti si credeti ce vreti...poate nu am fost prea explicita...a zis cineva ca reiki invie din morti?doamne fereste!nu mai are rost sa explic nimic...insisti si nu vrei sa asculti...reciteste tot ce am scris macar o data si poate se mai clarifica ceva!important e ca puterea lui dumnezeu e cea mai mare!(lucru ce il sustinem amandoi)
|
Uite cum sta treaba...
Am citit de mai multe ori ce ai spus tu si ce am spus eu. Treaba este ca tu afirmi mereu cate ceva fara sa raspunzi la ce te intreb eu. Voiam sa ma indrept catre ceea ce tocmai ai afirmat, cum ca:"important e ca puterea lui dumnezeu e cea mai mare!(lucru ce il sustinem amandoi)" cu intetia sa-ti arat diferenta intre dumnezeul tau si Dumnezeul meu!
Deci fiind practicanta reiki presupun ca sti si istoria acestei practici. Sti ca isi are radacina in budism.
Acum intrebarea se pune: Este Budismul acelasi cu credinta in Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu? In afara de practicile comune adica post, rugaciune si contemplarea lui Dumnezeu(meditatia la budisti).
Trecem la partea a doua....
Budismul a aparut si el din vechea religie hindusa "brahmanismul vedic", din acest motiv intrebuinteaza si multe simboluri ale hinduismului dintre care amintesc aici chackrele. Laund fiecare chackra in parte vedem ca sunt descrise ca fiind guvernate de un
zeu(!!). Sa luma acum asa numita Crown Chackra care reprezinta impreunarea lui Shakti cu Shiva - evident to 2 zei! Shiva fiind zeul distrugerii si din descrierea lui nu seamana deloc cu Creatorul!
A doua intrebare: Gasesti ca Dumnezeul meu seamana cu dumnezeii pe care mi-i serveste reiki la packet?
PS. Intrebarile le-am pus ca sa te intrebi singura nu ca sa-mi raspunzi mie...