Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Lasanda la o parte multele goluri pe care le are reiki... explica-mi de ce Iisus Hristos, trupul si sangele Lui oferti la impartasanie in biserica (asta numai dupa curatirea prin post, rugaciune, spovedanie) nu este deajuns? Ce are in plus reiki si ce-i lipseste lui Iisus Hristos?
Cand spui ca vindeca cu palmele vrei sa spui ca practica Reiki?
Vindeca el oare numai cu palmele? Cei zece leprosi s-au vindecat prin punerea mainilor? Sau au apucat sa se arate preotilor?
Care era conditia esentiala care o cerea Iisus Hristos pentru vindecare?
Cat despre smirna si tamaie... tu crezi ca diavolul nu suporta mirosul? sau crezi ca faptul de a fi sfintite dar nu fara credinta celui care le foloseste, il speria mai tare?
Daca numai cu credinta nu se poate si e nevoie de reiki presupun ca invierea din morti e joaca de copii pentru voi....
Nu vedeti cat de ridicol suna orice explicatie aberanta data de "invatatura" reiki?
|
offf!fie ca voi!intelegeti si credeti ce vreti...poate nu am fost prea explicita...a zis cineva ca reiki invie din morti?doamne fereste!nu mai are rost sa explic nimic...insisti si nu vrei sa asculti...reciteste tot ce am scris macar o data si poate se mai clarifica ceva!important e ca puterea lui dumnezeu e cea mai mare!(lucru ce il sustinem amandoi)