Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz
Aici nu va inteleg eu: ori luati lucrurile in serios, ori faceti spirite de tip american, cum e ala cu "piercing saved my life" sau acesta cu atelierul inchis sambata...
Dar daca interpretez gravura dvs. la limita fizicii reci, reiese ca Hristos nu lucreaza sambata... chestie care nu i-ar fi deranjat pe dreptcredinciosii iudei, caci nu l-ar mai fi acuzat in acest caz ca lucreaza sambata.
Sa inteleg ca la adventisti e inchis sambata. OK.
Dar pana la urma, dupa Biblie, iar nu dupa gravuri, Hristos lucreaza sambata sau tine inchis ??
|
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Atelierul Său (interesul Său propriu) îl ține închis. Și nu doar în Sabat! Tot ceea ce face, face în slujba oamenilor. Și fără plată! El dăruiește, și dăruiește necondiționat tuturor Harul Său. Deși în preștiința Lui divină are cunoștință de faptul că mulți nu vor accepta oferta harului și vor pieri pentru veci. Câtă sfântă risipă!
|
Eu nu v-am intrebat de un atelier prin care dvs. intelegeti metaforic un interes (banesc) propriu al cuiva. Nici pentru cine lucreaza Hristos, caci teoria asta o stiu, o au si ortodocsii si catolicii...
Nu v-am intrebat pentru cine face si ce face Iisus ceva. Eu am intrebat CAND lucreaza iisus si cand nu.
Eu am intrebat clar: Hristos lucreaza sambata ?
Si acum mi-ati mai dat prilej pentru alte intrebari:
1. Cate feluri de interese poate avea Hristos, despre care spun crestinii ca este Dumnezeu ? 2. Care ar fi interesul propriu al lui Dumnezeu-Hristos si care ar fi interesul ne-propriu al lui ?