View Single Post
Vechi 04.02.2011, 19:02:49
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
D-le Geony,

de ce va infierbantati astfel ? Nu realizati ca ii dati un prilej de satisfactie persoanei care va provoaca ? Ca ii dati ocazia sa concluzioneze: "ia uite cum sunt ortodcsii aia, nici macar vorba buna nu o mai apreciaza!" ?
Eu sunt foarte pasiv la toate reactiile lor. Daca spun ceva, sunt convins ca ei stiu de ce vorbesc si unde vreau sa bat.
Nu ma simt provocat cu nimic...nu fac decat sa le dau raspunsul de care au nevoie si dupa care cauta.
Eu, ortodox fiind (asa cum sunt, cu bunele si cu relele mele) nu suport sa mangai omul si apoi sa-i dau in cap (cred ca ai inteles ce am vrut sa spun) ....asa fac NP, se arata buni, iar daca ii superi is mai rau ca dracul...iti spun din experienta mea, si stiu ce spun!
NP nu au ce face in lumea asta ca ei sunt "mantuiti", asa ca se ocupa de ortodocsi, cauta defectele lor...
....ai vazut tu NP sa ne laude???

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Cand a certat / mustrat pe cineva, Hristos a facut-o la rece si, mai mult, a mai facut-o si cu dragoste.
Nu zic ca oamenii pot fi in stare de dragostea aceea, dar macar pot sa incerce s-o imite..
Eu nu sunt Hristos dragul meu!
...nu fac altceva decat datoria, sa le spun NP cat sunt de inselati si amagiti de satana si ca inca mai au timp de intoarcere la Biserica lui Hristos.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.