![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma simt provocat cu nimic...nu fac decat sa le dau raspunsul de care au nevoie si dupa care cauta. Eu, ortodox fiind (asa cum sunt, cu bunele si cu relele mele) nu suport sa mangai omul si apoi sa-i dau in cap (cred ca ai inteles ce am vrut sa spun) ....asa fac NP, se arata buni, iar daca ii superi is mai rau ca dracul...iti spun din experienta mea, si stiu ce spun! NP nu au ce face in lumea asta ca ei sunt "mantuiti", asa ca se ocupa de ortodocsi, cauta defectele lor... ....ai vazut tu NP sa ne laude??? Citat:
...nu fac altceva decat datoria, sa le spun NP cat sunt de inselati si amagiti de satana si ca inca mai au timp de intoarcere la Biserica lui Hristos.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|