Citat:
Īn prealabil postat de dianagroza
Era mai bine formulat "Ma retrag plin de ironie"
Pentru ultima data, va invit sa va uitati la acel raspuns dat dvs, veti vedea ca inainte de arhanghel sunt ghilimele, cum si la urma, dupa Gavriil sunt ghilimele. Tocmai pentru ca am vrut sa va arat citatul pe care i l-am dat domnului tricesimusquintus si raspunsul meu.
Ca dvs ati fost cel care i-ati justificat raspunsul legat de " inchinaciune".
|
Va spun sincer ca nu am fost ironic.Sunteti prea prinsa in focul luptei contra ,,sectantilor/ereticilor/infidelilor/etc"(,,Cum va place" vorba Marelui Will) ca sa vedeti ca tocmai fluturam disperat batista alba.Ati preferat,asa pentru siguranta,sa mai descarcati o rafala de proba :) Un fleac,m-ati ciuruit.
Va spun cu ultimele puteri:) ca nu retractez nimic si il citez,in sprijinul meu ,,eretic"pe Luther :,,Nu retractez nimic,pentru ca nu pot spune altceva impotriva constiintei mele.Nu este nici bine si nici corect.Asa ca voi sta in fata dvs exact in acest fel intrucat nu pot proceda altfel.Asa sa-mi ajute Cel de Sus".
Pe scurt:cred ca nu aveti dreptate in totalitate,cred ca sunt nuante dar nu vreau sa ma cert/contrazic cu dvs over and over again.Imi permiteti sa ma retrag din discutie?Pls :)