![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie imi este suficient.
|
|||
|
|||
![]()
E bine să verificați și în original, sau măcar în versiunea Bisericii Ortodoxe Grecești. Noi nu ne ghidem după dictonul "crede și nu cerceta!"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biblia nu a fost scrisa nici la Iasi si nici la Glasgow.A fost tradusa (si) in cele doua locatii dar textul de la care s-a plecat,va asigur,nu era in romaneste sau in engleza.Nici in moldoveneste sau scottish gaelic.Banuiesc ca o confruntare cu textul original(noi toti avem copii,inclusiv dvs) nu sperie pe nimeni care socoteste ca detine o traducere corecta.,,Proba veritatii". Referitor la confesiunea mea ati afirmat: ,,Din pct. de vedere al confesiunii dvs ar fi injositor".Daca va intreb in ce consta credinta confesiunii mele o sa inrositi google dar nu este necesar din moment ce stiti (deja) ce este sau nu injositor pentru noi.M-as bucura ca cei care fac anumite afirmatii sa aiba taria sa le sustina pina la capat.In general este un semn de demnitate. Va salut cu respect doamna Last edited by Scotsman; 06.02.2011 at 16:06:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Era un raspuns dat domnului tricesimusquintus, iar dumnealui nu s-a simtit revoltat! Da nici o problema, dvs aveti dreptate si sunteti plin de demnitate!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din pct. de vedere al confesiunii dvs ar fi injositor, din pct. de vedere al ortodocsilor Fecioara Maria este mai mare decat toti ingerii. Denumirea de Arhanghel vine de la faptul ca este capetenie a ostirii ceresti. Stiu ca nu apare denumirea de arhanghel in Biblie, doar de Gavriil. [/quote]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O zi buna.Ma retrag rusinat si plin de regrete :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ultima data, va invit sa va uitati la acel raspuns dat dvs, veti vedea ca inainte de arhanghel sunt ghilimele, cum si la urma, dupa Gavriil sunt ghilimele. Tocmai pentru ca am vrut sa va arat citatul pe care i l-am dat domnului tricesimusquintus si raspunsul meu, la faptul ca a zis ca "Ar fi destul de înjositor să-l acuzăm pe un înger sfânt (apropos, unde scrie că e "Arhanghel"?) de idolatrie!" Ca dvs ati fost cel care i-ati justificat raspunsul legat de " inchinaciune".
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 06.02.2011 at 16:20:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va spun cu ultimele puteri:) ca nu retractez nimic si il citez,in sprijinul meu ,,eretic"pe Luther :,,Nu retractez nimic,pentru ca nu pot spune altceva impotriva constiintei mele.Nu este nici bine si nici corect.Asa ca voi sta in fata dvs exact in acest fel intrucat nu pot proceda altfel.Asa sa-mi ajute Cel de Sus". Pe scurt:cred ca nu aveti dreptate in totalitate,cred ca sunt nuante dar nu vreau sa ma cert/contrazic cu dvs over and over again.Imi permiteti sa ma retrag din discutie?Pls :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
L-ati luat pe "nu" in brate si nu vreti sa intelegeti ce va explic. Afirmatiile imi apartin, dar nu erati vizat de ele. Am impresia ca sunt retardata... de nu va pot face sa intelegeti ce vreau sa zic. Unde vedeti "lupta" sau ca am ceva cu dvs... Pfuu...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|