Citat:
Īn prealabil postat de padrevicentiu
Pentru omu"bun"si eu mi-am facut o anumita impresie faptul ca aveti mintea inchisa cu ochelari de cal incercati sa vedeti si peste alte granite sa vedeti cum este caci daca nu cunosti nu ai cum sa mantuiesti pe altii. Si pentru sfarsit de ce comentati fara sa ascultati macar o piesa de al lui?nu este death metal sau altceva este blues...daca nici asta nu va place atunci chiar sunteti habotnici
P.S Ca de obicei voi judecati userii dupa avatar...de unde stii ce persoana sunt eu?Mai bine nu mai judecati si aranjati-va gandurile in minte. Doamne ajuta!
|
In principiu, ai dreptate. Doar ca eu am fost la varsta ta, iar tu ca sa ajungi la a mea, va trebui sa mai astepti. Sunt convins ca, peste niste ani, Dumnezeu iti va ingadui sa gandesti altfel... Sau poate NU, spre nenorocirea ta si a celor pe care-i inveti tu despre granite si ochelari de cal.
Tie ti se pare ca judec omul. OK, tu zici asta. Gandurile noastre se vor linisti cand vom inchide ochii. Habotnici? Probabil, desi eu nu te numesc roker. Totusi mi-as dori sa fiu nebun intru Hristos, desi e greu sa sper la asa ceva. Eu nu am postat sa te judec, ci fiindca nu vreau ca acest forum sa ajunga un remember pentru rokeri, manelisti, blues-isti si tot neamul lor. Oamenii astia n-au inteles niciodata cu adevarat ce-i Dumnezeu, iar omul tau nu cred ca
"a plecat la Domnul", asa cum sustii tu.
Daca te-ai simtit ofensat, iarta-ma, te rog. Omul poate face ce vrea muschiul lui, cu sine, dar ca sa-i determini si pe altii ca ceea ce faci este inteligent si ca te duce dincolo de granite, este valabil numai daca ne gandim ca acele granite sunt la limita dintre rai si iad!...