![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tie ti se pare ca judec omul. OK, tu zici asta. Gandurile noastre se vor linisti cand vom inchide ochii. Habotnici? Probabil, desi eu nu te numesc roker. Totusi mi-as dori sa fiu nebun intru Hristos, desi e greu sa sper la asa ceva. Eu nu am postat sa te judec, ci fiindca nu vreau ca acest forum sa ajunga un remember pentru rokeri, manelisti, blues-isti si tot neamul lor. Oamenii astia n-au inteles niciodata cu adevarat ce-i Dumnezeu, iar omul tau nu cred ca "a plecat la Domnul", asa cum sustii tu. Daca te-ai simtit ofensat, iarta-ma, te rog. Omul poate face ce vrea muschiul lui, cu sine, dar ca sa-i determini si pe altii ca ceea ce faci este inteligent si ca te duce dincolo de granite, este valabil numai daca ne gandim ca acele granite sunt la limita dintre rai si iad!... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre muzica buna si de calitate... Dumnezeu stie cel mai bine ce muzica ii place!... Nu vreau sa-mi imaginez chiar acum unde te poate duce cu gandul ascultarea unui blues, cu atat mai mult daca il mai si dansezi... Dar tocmai spuneam: ale tineretii valuri: am trecut pe-acolo si cunoastem... Cat de "bine" era, acum imi vine sa-mi trag shuturi in fund... Trebuie sa te gandesti ca simpatia pentru acesat gen te va duce (cu voia lui Dumnezeu) sa primesti canoane foarte grele, cand toate ti se vor aseza impotriva. Intelegi oare de ce fac atata caz?? |
|
||||
|
||||
![]()
Da, probabil ca Dumnezeu sa-l ierte trebuie sa zicem, si sa ne rugam pentru el. Dar lumea pe buna dreptate a adaugat si frazele care il arata ca exemplu nu tocmai pozitiv. Nu vreau sa amplific sau sa creez dispute, dar sper ca acum si Daniel777 intelege macar putin atitudinea unora la adresa lui Klaus Kenneth.
|
|||
|
|||
![]()
manelele ruleaza!
|
|
||||
|
||||
![]()
Si Johnny Cash era "pocait", asta nu-i stirbeste cu nimic din mostenirea artistica. Judecati artistii dupa talent.
|
||||
|
||||
![]()
Trecând pe lângă polemică, omul acesta Gary Moore, indiferent cine era (n-am auzit niciodată de el), a murit. Noi ca și creștini avem datoria să zicem un „Doamne miluiește” pentru oricine.
Așa că eu nu pot să spun nimic altceva decât Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Dar să nu uităm de „Facă-se voia Ta” mai întâi de toate.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte,ca pentru orice om,dar muzica de calitate .....nu...,nu sunt de acord....Talent ....poate,dar cui foloseste? Noua ,nu cred,iar lui....Dumnezeu stie...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca Gary Moore a ajuns pana acolo...,daca tot ai facut comparatia... Iar ce a mai cantat Kenneth,cand a mai cantat,a fost muzica cu referire directa la Dumnezeu,nu pot sa spun de calitate,dar avea alt mesaj... |
|
|||
|
|||
![]()
Din nefericire....Maneaua intineaza definitia muzicii in sine...Bleah!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca | maria32 | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.05.2010 14:08:00 |
|