View Single Post
Vechi 07.02.2011, 17:15:41
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
In principiu, ai dreptate. Doar ca eu am fost la varsta ta, iar tu ca sa ajungi la a mea, va trebui sa mai astepti. Sunt convins ca, peste niste ani, Dumnezeu iti va ingadui sa gandesti altfel... Sau poate NU, spre nenorocirea ta si a celor pe care-i inveti tu despre granite si ochelari de cal.
Tie ti se pare ca judec omul. OK, tu zici asta. Gandurile noastre se vor linisti cand vom inchide ochii. Habotnici? Probabil, desi eu nu te numesc roker. Totusi mi-as dori sa fiu nebun intru Hristos, desi e greu sa sper la asa ceva. Eu nu am postat sa te judec, ci fiindca nu vreau ca acest forum sa ajunga un remember pentru rokeri, manelisti, blues-isti si tot neamul lor. Oamenii astia n-au inteles niciodata cu adevarat ce-i Dumnezeu, iar omul tau nu cred ca "a plecat la Domnul", asa cum sustii tu.

Daca te-ai simtit ofensat, iarta-ma, te rog. Omul poate face ce vrea muschiul lui, cu sine, dar ca sa-i determini si pe altii ca ceea ce faci este inteligent si ca te duce dincolo de granite, este valabil numai daca ne gandim ca acele granite sunt la limita dintre rai si iad!...
In principiu si tu poate ai dreptate dar nu uita la granita ma refeream sa pescuim in mai multe locuri sa se mantuiasca si altii nu numai noi.Nu mai stiu in ce topic am vazut cand a spus cineva ca daca aduci pe cineva la credinta acoperi o multime de pacate.Si ca sa inchei...Gary Moore nu este "omul" meu eu doar il respect pentru ce a contribuit adica pentru muzica buna si de calitate