View Single Post
Vechi 08.02.2011, 22:09:42
crocomau crocomau is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Spuneti dumneavoastra. Altii spun:

Nu stiu daca faceti parte din aceiasi fractiune neoprotestanta, dar aveti viziuni diferite.
Amandoi suntem adventisti de ziua a saptea. Nu avem deloc viziuni diferite. "Trice" a vrut sa arate ca noi respectam toate poruncile lui Dumnezeu (inclusiv porunca a patra), din dragoste de Dumnezeu (1 Ioan 5:3) pentru darul mantuirii pe care ni l-a facut, prin Domnul Iisus Hristos.

Citat:
Link-ul pe care mi l-ati dat este catre o pagina in ebraica si nu catre o traducere ortodoxa.
Va dau o traducere ortodoxa (recunoscuta de Biserica Ortodoxa):

"Adu-ti aminte de ziua sambetei, sa o sfintesti pre ea. Sase zile sa lucrezi .... . Iara ziua a saptea, sambata Domnului Dumnezeului tau sa nu faci intransa tot lucrul tau .... Pentru ca in sase zile a facut Dumnezau ceriul si pamantul si marea si toate cate sunt in ele , si odihni in ziua a saptea. Pentru aceea blagoslovi Dumnezau ziua a saptea si o sfinti pre dansa. (Iesirea 20:8-11, Dumnezeiasca Scriptura tiparita intaia oara la 1688 in timpul lui Serban Voda Cantacuzino).

Citat:
Avind in vedere ca apare intr-adevar "a saptea", pot trage concluzia ca ziua a saptea in care eu ma odihnesc, fiind si ziua in care a inviat Isus Cristos, este o zi binecuvintata de Dumnezeu.
Ziua a saptea este sambata.

Citat:
Vad pe acest forum ca mai noi, toti neoprotestantii au devenit experti in greaca si ebraica. |Ne trimiteti numai la originalele grecesti sau din ebraica ale Sfintei Scripturi. Nu am cum sa ajung la ele, asa ca voi consulta variantele tiparite cu aprobarea bisericii. In ele nu apare nicaieri ceea ce sustineti dumneavoastra.
Cu ajutorul computerelor si internetului poti face o sumedenie de studii, fara sa fii mare teolog. Trebuie doar sa va intereseze cunoasterea adevarului.

Citat:
"Astazi vei fi cu mine in rai"
"Acesta este Trupul meu"
"Marturisiti-va pacatele unii altora"
"Daca am murit am murit pentru pacat"...
Toate aceste citate, date din memorie (am sa caut exact versetele daca doriti) imi arata ca nu respectati Sfinta Scriptura. Chestiunea cu Simbata nu cred ca e atit de importanta, insa daca lucrurile scrise negru pe alb nu le respectati...
Ati dat o insiruire de versete. Ce nu respectam din Sfanta Scriptura? Le putem lua pe fiecare in parte, si multe altele (dar pe un alt topic, ca sa nu deviem).
Reply With Quote