View Single Post
Vechi 14.02.2011, 13:56:04
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Măi omu' lui Dumnezeu, dacă n-are nicio legătură, de unde și până unde ați dedus că ziua aceea era sâmbătă?
Am dat descrierea detaliata, apoi dvs. si crocomau ati spus ca nu intelegeti, ca eu as fi incoerent. Daca nu ati inteles, luati Biblia, deschideti la Iesirea 16 si cititi tot capitolul. Sa va dau iar citatele? Bine, a cincea oara, un rezumat: in a cincisprezecea zi a lunii a doua dupa iesirea din Egipt (vedeti ca e o zi intamplatoare, calculata dupa luna) poporul se rascoala pentru ca nu are ce manca. Domnul le zice ca i-a auzit si in acea seara o sa manace prepelite, iar a doua zi o sa cada mana. Apoi le-a spus ca sase zile sa adune mana si apoi a sasea sa adune dublu. Dupa sase zile le-a spus ca a doua zi va fi Sabat, ziua de odihna. E o problema de clasele 1-4, in ce zi s-au rasculat iudeii?

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Probabil ți-ai propus să mă scoți din minți... nu ține! Învierea Domnului n-au ținut-o nici atunci nici după aceea (mă refer la maica Domnului și la sfinții apostoli). Iar abrogarea vechiului legământ nu are nicio legătură cu Învierea. Acesta s-a desființat la Cruce, când catapeteasma din Templu s-a sfâșiat de sus până jos
Dar dvs. ati afirmat ca maica Domnului tinea sambata, nu duminica. Dar duminica inca nu venise, nu avea cum sa o tina. Nici macar nu stiau ca o sa invie Hristos, ce sa tina?
Reply With Quote