View Single Post
Vechi 14.02.2011, 21:06:33
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Dă-mi voie să nu te cred că n-ai simțit și înainte că nu prea e OK să lași la "dispoziția" (văzului, mirosului, pipăitului) unui băiat corpul tău dezgolit? Eu cred că e în natura firii umane să simtă o anumită reticență față de manifestări de acest gen! Hai, să fim serioși. Cei care au cunoscut dragostea autentică în adolescență, poate își mai aduc aminte de timiditatea gesturilor de apropiere dintre parteneri, roșeața, tremurul de abia vizibil etc. (Astea sunt basme pentru cei mai mulți educatori și profesori tineri*).

Este firesc ca cei crescuți într-un mediu sexual artificial / exacerbat și în care s-a indus opinia că sexul este o necesitate adolescentină și hormonii "își cerșesc drepturile", nimeni nu mai realizează efectiv groapa de mizerie în care au căzut. Educația sexuală este de fapt Antieducație morală, toate converg spre sex, organe de reproducere (adică, mai precis, de procurare a unor plăceri) și metode contraceptive.

*Îmi aduc aminte cum o profesoară de nouă generație îmi povestea dezinvolt despre degustarea tequilei cu o bere peste, operație repetată de vreo două , care duce la beție garantată (în mai puțin de o oră). Care-i scopul?, am întrebat. Te vei simți bine, mi-a răspuns. Aceasta e lumea în care trăim și la asemenea profesori (nu sunt ei de vină, au fost crescuți de o generație degenerată moral prin comunism), asemenea elevi. Despre sex ce să mai vorbim. Oare ce mi-ar fi răspuns dacă aș fi întrebat? Evident că n-am întrebat, adică, n-am riscat.
Sunt de acord că educația sexuală trebuie INTERZISĂ, dar am afirmat că trebuie totuși părinții să le spună, "Vezi că desfrâul care înseamnă așa, așa și așa este un mare păcat pentru că...". Îmi amintesc că nu știam ce-i acela desfrâul și nici dexul nu mă dumirise. Numai datorită vârstei mici m-aș fi gândit că-i rușinos să mă expun unui bărbat, dar mă gândeam totuși că la 18 ani îmi încep viața sexuală.

Și bine, cu puțin timp înainte să aflu că-i păcat, deja mă mâniasem pe bărbații care își încep viața sexuală înainte de căsătorie și hotărâsem să nu fac nici eu așa, care mă iubește rezistă până la căsnicie. Deja intuisem că bărbații care fac așa, nu mai pot iubi, sunt doar niște obsedați și iubitul meu trebuie neapărat să fie virgin. Apoi Arsenie Boca mi-a confirmat într-o carte cele spuse. Și acuma sunt mânioasă pe ei, deși mă străduiesc să nu-i mai judec.
Reply With Quote