Citat:
În prealabil postat de camy_d
Eu, personal, nu știam că sexul în afara căsătoriei e păcat, abia la 16 ani am aflat, mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut ocazia să-l fac, cred că l-aș fi făcut. Tot n-am scăpat de un păcat, pentru că n-aveam nici cea mai vagă idee că e păcat.
|
Dă-mi voie să nu te cred că n-ai simțit și înainte că nu prea e OK să lași la "dispoziția" (văzului, mirosului, pipăitului) unui băiat corpul tău dezgolit? Eu cred că e în natura firii umane să simtă o anumită reticență față de manifestări de acest gen! Hai, să fim serioși. Cei care au cunoscut dragostea autentică în adolescență, poate își mai aduc aminte de timiditatea gesturilor de apropiere dintre parteneri, roșeața, tremurul de abia vizibil etc. (Astea sunt basme pentru cei mai mulți educatori și profesori tineri*).
Este firesc ca cei crescuți într-un mediu sexual artificial / exacerbat și în care s-a indus opinia că sexul este o necesitate adolescentină și hormonii "își cerșesc drepturile", nimeni nu mai realizează efectiv groapa de mizerie în care au căzut. Educația sexuală este de fapt Antieducație morală, toate converg spre sex, organe de reproducere (adică, mai precis, de procurare a unor plăceri) și metode contraceptive.
*Îmi aduc aminte cum o profesoară de nouă generație îmi povestea dezinvolt despre degustarea tequilei cu o bere peste, operație repetată de vreo două , care duce la beție garantată (în mai puțin de o oră). Care-i scopul?, am întrebat. Te vei simți bine, mi-a răspuns. Aceasta e lumea în care trăim și la asemenea profesori (nu sunt ei de vină, au fost crescuți de o generație degenerată moral prin comunism), asemenea elevi. Despre sex ce să mai vorbim. Oare ce mi-ar fi răspuns dacă aș fi întrebat? Evident că n-am întrebat, adică, n-am riscat.