Citat:
În prealabil postat de AlinB
La ce varsta si ce vaccin?
|
pot posta grila de vaccinare a copilului.. dar esti medic? Sau cum?
Sotul meu este medic si a decis ca ultimele doua vaccine facute de copil erau inutile.
De altfel, printre altele, cel mic a fost vaccinat si impotriva rotavirusului, iar cel mare facuse in copilarie boala. Tin sa spun ca boala nu e o tragedie, de altfel nici nu se dau medicamente, ci doar hidratezi bine copilul, nu necesita internare.. nu vad necesitatea unui vaccin.
Citat:
Nu cred ca v-ati dori sa traiti si realitatea opusa vaccinarii, sa trimiti un copil sanatos la scoala si sa-l vizitati pe urma la spital.
|
Ti s-a intamplat tie? sau cum?
Macar ai vreun copil?
Cel mare a fost crescut exemplar din pdv al igienei (pana si fata i-o spalam cu apa distilata cand era bebe, daca-ti poti imagina ce idei extreme aveam in privinta igienei) si a facut toate vaccinele recomandate. Totusi pana la 3 ani a petrecut in total vreo trei luni din viata internat in spital. Deci???
(apropo.. rotavirusul l-a luat tot de la o vizita la medic!!! a luat boala in cabinetul doctorului.. ca in vremea aceea statea acasa, in transportul in comun nu a pus piciorul etc.)
Citat:
Si banuiesc ca acelasi doctor il aveti si acum..
|
Ce mult iti place de tine! Ce bine ca Dumnezeu nu te-a facut incuiat, ca restul oamenilor..
Cred ca astfel de discutii nu prea au rostul.
O sa ai copii, ii vaccinezi.. etc.
Eu vorbesc din ce am trait, desigur, poti considera ca este o serie de evenimente nefericite (ca in filmiul cu acelasi nume:) ).. tine doar de unghiul din care privesti lucrurile.