![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Cred ca e de preferat o febra trecatoare decat bolile propriuzise pentru care este vaccinat. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cantitatile se incadreaza in normele toxicologice de siguranta care intr-adevar, sunt calculate per kg/corp. Citat:
La ce varsta s-au intamplat reactiile in cauza si ce vaccin mai exact? Ce varsta are acum? Intarzierea in dezvoltarea vorbirii nu este ceva rar, stiu cateva cazuri si nu cred ca au nici o legatura cu vaccinarea, aici este probabil chestie de subiectivism parental si diferente de la copil la copil. Citat:
Citat:
Dar pe masura ce vor fi tot mai multi care sa impartaseasca aceasta optica (a ne-vaccinarii) nu e deloc exclus (ba chiar destul de sigur) ca epidemiile vor reveni. Totusi, sunt curios, care sunt "motivele religioase" cu care se poate refuza vaccinarea? |
|
|||
|
|||
![]()
pot posta grila de vaccinare a copilului.. dar esti medic? Sau cum?
Sotul meu este medic si a decis ca ultimele doua vaccine facute de copil erau inutile. De altfel, printre altele, cel mic a fost vaccinat si impotriva rotavirusului, iar cel mare facuse in copilarie boala. Tin sa spun ca boala nu e o tragedie, de altfel nici nu se dau medicamente, ci doar hidratezi bine copilul, nu necesita internare.. nu vad necesitatea unui vaccin. Citat:
Macar ai vreun copil? Cel mare a fost crescut exemplar din pdv al igienei (pana si fata i-o spalam cu apa distilata cand era bebe, daca-ti poti imagina ce idei extreme aveam in privinta igienei) si a facut toate vaccinele recomandate. Totusi pana la 3 ani a petrecut in total vreo trei luni din viata internat in spital. Deci??? (apropo.. rotavirusul l-a luat tot de la o vizita la medic!!! a luat boala in cabinetul doctorului.. ca in vremea aceea statea acasa, in transportul in comun nu a pus piciorul etc.) Citat:
Cred ca astfel de discutii nu prea au rostul. O sa ai copii, ii vaccinezi.. etc. Eu vorbesc din ce am trait, desigur, poti considera ca este o serie de evenimente nefericite (ca in filmiul cu acelasi nume:) ).. tine doar de unghiul din care privesti lucrurile. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
De altfel, v-ati obosit sa va uitati pe prospect la "reactii secundare"? Citat:
Din cate stiu si eu intr-adevar asa este, nu e neaparat necesar. Cu atat mai mult cu cat anul trecut s-au descoperit loturi contaminate cu alt virus (porcin parca). In SUA au fost retrase imediat de pe piata, in Europa a primit verde sa fie administrat mai departe, ca cica nu e grav, nu e serios, etc. Ca sa vezi.. Citat:
Citat:
Citat:
http://medlive.hotnews.ro/schema-de-...n-romania.html Asta e schema de vaccinare de la noi, nu sunt vaccinuri intre 1 an si 4 ani. De asta am si intrebat, la ce varsta si ce vaccinuri a facut cand a avut reactiile extreme (nu doar febra..). Citat:
Cam greu totusi sa afirmi cu absoluta certitudine. http://en.wikipedia.org/wiki/Rotavirus#Transmission Citat:
Citat:
Citat:
Bine ai spus, site -uri extremiste. Stiu o tanti care citeaza copios de acolo, doctor dar nu imunolog, de la Provita Cluj, cu pretentii de infaibilitate, nu se poate discuta cu ea, daca se poate, toti cei care o contrazic sa fie banati si numai vocea ei sa se auda - asa adevarul invinge. Copiate de pe site -urile in cauza a publicat ceva materiale si acum cica vrea sa scrie si o carte, din pacate cred ca jumatate din bibliografie e cu trimteri la pseudo-medici, adica homeopati egal sarlatani. Am mai primit cu ceva timp in urma un link de genul asta de la o tanti mare activista anti-vaccinare si i-am zis sa-mi zica exact ce materiale i-au atras atentia, materiale care le-a analizat dpdv al corectitudinii informatiilor prezentate. Ei bine, desi pana atunci era destul de comunicativa, de atunci nici un raspuns. Probabil ca (abia) acum face verificari. Aceeasi invitatie o lansez in continuare. Selecteaza un material, verifica-i sursele de informare si cand esti sigura ca e 100% obiectiv, corect si adevarat stiintific, adu-l sa-l discutam. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|