View Single Post
Vechi 15.02.2011, 08:48:39
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
De fapt, e mult mai complicat și mai grav. Călcând și bagatelizând ziua sfințită și binecuvântată de Dumnezeu la Creație, Îi contestăm chiar calitatea de Creator. Pecetea dumnezeiască a desăvârșirii, El a pus-o în întreaga Creație: 7 zile, 7 culori de bază, 7 sunete, 7 forme de cristalizare, 7 proporții în corpul uman (și multe altele), însă toate acestea sunt rod al întâmplării probabil...
Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă Dumnezeu ar fi sfințit și binecuvântat ziua întâia a săptămânii? Cu siguranță, diavolul găsea motive să conteste și să caute "argumente" pentru altă zi...

Recunoscând sabatul ca monument al Creației, implicit Îl recunoaștem pe Dumnezeu ca Creator al nostru. Mă întreb dacă ați postat la mișto frazele de mai sus, ori chiar nu v-ați dat seama ce adevăr mare ziceți...
În fața valului de nou ateism, Dumnezeu are o solie clară pentru cei ce se vor creștini adevărați:

6. Și am văzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având să binevestească Evanghelia veșnică celor ce locuiesc pe pământ și la tot neamul și seminția și limba și poporul,
7. Zicând cu glas puternic: Temeți-vă de Dumnezeu și dați Lui slavă, că a venit ceasul judecății Lui, și vă închinați Celui ce a făcut cerul și pământul și marea și izvoarele apelor.
Apocalips 14

Comparați vă rog cuvintele acestei Evanghelii cu cuvintele poruncii a IV-a din Decalog și constatați cât ne-am depărtat de închinarea la Creatorul nostru!
Vad ca va inchinati mai mult la sabat si la cifra 7 decat lui Hristos.
Reply With Quote