Citat:
În prealabil postat de dianagroza
Nu cred ca am smintit pe nimeni cu aceste informatii si-mi sustin ideea.
|
..ideea pe care desi n-ati cercetat-o credeti ca nu e smintita.
Eu cred exact opusul si am pretentia ca am cercetat-o si inca mai astept raspunsuri la problemele ridicate.
Probabil ca pe masura ce veti cerceta si dvs. chestiunea veti putea raspunde la ele.
Citat:
Fara sa citesc nimic, am fost sceptica de la inceput in legatura cu cele doua vaccinari mentionate de la inceput. Despre cea care implica bebelusii sunt ca si lamurita. Daca as fi fost sigura de efectul benefic al vaccinului, cred ca as fi facut unul impotriva gripei, macar unul.
|
Vaccinul impotriva "cancerului de col" consider ca este cel putin costisitor si probabil un risc inutil.
La fel de inutil este si cel actual impotriva "gripei porcine".
Care este pana la urma pozitia in privinta vaccinarilor la copii, pentru ca materialele prezentate erau impotriva oricarui fel de vaccinare?
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Deci sincer, nu cred ca va asteptati ca eu sa va acord dvs. si argumentelor dvs. credibilitatea, inaintea acestui om cu care m-am si intalnit.
Partea duhovniceasca are un rol important si nu cred ca l-ar duce in eroare niste ucenici, cand puterea ii vine de la Dumnezeu.
|
Ortodoxia nu considera individul infailibil (mai ales in viata fiind).
Dumnezeu nu trage pe nimeni cu forta din ratacire. Daca cuiva ii place sa rataceasca si gaseste placere in asta..
Sigur ca nu ma astept sa aveti o gandire bazata pe argumente.
Sunteti in faza credulitatii totale si neconditionate dictate de comoditatea ratiunii care prefera sa mearga pe linia autoritatii si nu cea a investigatiei.
Nu e deloc un lucru rar intalnit la noi ba chiar dimpotriva, de asta suntem si un popor asa usor de guvernat chiar si impotriva propriului interes.
Citat:
Va argumentati ideile, ca si cum cele scrise sunt un afront personal.
Am incercat sa asimilez cele spuse de dvs., dar nu pot tine pasul. Lipsa statutului de fiinta ganditoare ma tradeaza in cazul de fata. Simtiti cum incepeti sa prindeti aripi...
Da, e copy/paste, am dat si sursa. Va deranjeaza? Da vedeti, in care categorie ma includeti, sa fie la cei foarte galagiosi... ca la caracterizarea adresata ati uitat sa adaugati si limbutia, nu de alta, dar sa facem o descriere completa.
|
Autocritica? Bine ar fi sa fie asa..
Imi para rau ca nu puteti tine pasul, insa daca ati incepe sa procesati ceea ce spun altii inainte sa mai spuneti si altora ca mare adevar poate lucrurile ar sta altfel.