![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
[quote=AlinB;337767] Eu cred ca parintele Iustin Parvu nu are calificare medicala si e prea naiv vizavi de ceea ce ii spun ucenicii. Nu ar fi nici prima data cand greseste, alte erori propagate si amplificate chair de ucenicii sai au devenit deja caz notoriu. Dvs credeti ca nu, eu cred ca da. Deci sincer, nu cred ca va asteptati ca eu sa va acord dvs. si argumentelor dvs. credibilitatea, inaintea acestui om cu care m-am si intalnit. Partea duhovniceasca are un rol important si nu cred ca l-ar duce in eroare niste ucenici, cand puterea ii vine de la Dumnezeu. Citat:
Am incercat sa asimilez cele spuse de dvs., dar nu pot tine pasul. Lipsa statutului de fiinta ganditoare ma tradeaza in cazul de fata. Simtiti cum incepeti sa prindeti aripi... Da, e copy/paste, am dat si sursa. Va deranjeaza? Da vedeti, in care categorie ma includeti, sa fie la cei foarte galagiosi... ca la caracterizarea adresata ati uitat sa adaugati si limbutia, nu de alta, dar sa facem o descriere completa. Citat:
Incercati sa va mariti, ca sa aratati ce comoda sunt eu si ce harnic sunteti dvs? Felicitari! Eu in schimb sunt lenesa, ignoranta, incapabila sa gandesc (incep sa cred ca sufar de retard), aaa, si sclava informatiilor neverificate. "ne mai miram", poate dvs., eu personal, nu am astfel de dileme. Citat:
Stiu o altfel de clasificare: - diavolul, (ganduri de necredinta, de hula, de indoiala, de deznadejde, de mandrie si de slava desarta) - placerile lumii - trupul (lenevirea, lacomia pantecului, betia, desfranarea, moleseala vointei, nesimtirea inimii, trandavia) Dar oricum, stati linistit, ce ati avut de subliniat a sarit deja in ochi.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|