Citat:
În prealabil postat de catalin2
Asta cu potopul da, dar ce legatura are cu ceva fictiva ca ziua de odihna inainte de Moise. Asta pe tot globul si in toata istoria (ca am aratat cum era la babilonieni si la egipteni) nu pare, doar la adventisti, care nici macar nu sunt un popor vechi, aparand de vreo 150 de ani.
|
Ați spus că nu găsim din alte surse (afară de cele adventiste) că s-au transmis povestirile de început ale lumii (din care Creația și odihna lui Dumnezeu în sabat face parte). V-am demonstrat că existe aceste surse. Și v-am dat și o sursă arheologică clară. Dvs. veniți doar cu povești.
Citat:
Cum am mai spus, ei nu aveau, dar se pare ca adventistii dupa asta se ghideaza. Deci ziua de sabat trebuie sa fie exact aceea din creatie altfel nu se mantuie.
|
Iarăși vorbiți doar ca să vă aflați în treabă... când am spus că ne mântuim prin ținerea sabatului?
Citat:
O fi recuperta, dar a recuperat acelasi inteval de timp? Ce insemna 10 liniute? Mi-e teama ca tot a mai ramas ceva si adventistii nu respecta exact ziua creatiei. :)
|
Căutați noduri în papură degeaba! Nici nu este papură aici, sunt doar paie și bârne!