View Single Post
Vechi 20.02.2011, 20:18:13
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Mie imi pare bine ca dumneata ma faci asa tanar,incat ma si vezi cu baietii in spatele blocului(ha,ha,ha !),desi nu am stat niodata la bloc !!!
probabil dumneata ai ,desigur o varsta inaintata, undeva pe la 60 de ani, banuiesc...iar in aceasta calitate te-as invita prin piata, sa vedem putin preturile la legume si alimente...si o sa vedeti plin de usturoi chinezesc, printre altele, la un pret ultra-scump, cartofii asisderea,din import in mare parte ???

pai unde-s romanii astia harnici de care vorbiti ca ei nici usturoi nu-s in stare sa aiba, cat despre cartof(mancarea saracului) a devenit deja mancare de lux,cand te uiti la ce pret astronomic au ajuns !!!
Deci toata tara munceste de zor !!!
O fi muncind ei,da nu in agricultura, asta e clar,caci fug ca drakul de tamaie, de ea !!!

Iar vilele noilor capitalisti,din clujul nostru, te asigur ca au un interior de lux,si bun gust, pe masura proporietarilor,care s-au straduit sa le faca...
...va invit intr-una dintre ele sa va convingeti singur,ca pana acum ati fost se pare numai in case de tigani !!!
Pai da despre ei vorbeam ca tiganii stiu numai sa aibe ceva pe nimic acum daca omul are vila aranjata inseamna ca a investit indiferent prin ce metode si sa stiti ca nu am 60 de ani,am 19 ani impliniti,si da preturile au crescut dar ma gandesc la ceva:voi de ce l-ati mai votat pe Basescu?Asta chiar nu inteleg.Adica faceti pe lupii moralisti,etc dar voi tot il votati pe ala mai prost.Adica ala care iti da mici si bere la campaniile electorale este mereu bineprimit si votat ha?Si un politician care are potential de a dezvolta tara asta de inapti(adica primarul Sibiului KLAUS JOHANNIS)voi faceti nuuu dar asta nu ne da nimica noi nu il stim.Pe bune nu trebuie sa te simti atacat macar taci si uita-te mai bine pe cine votezi!
Reply With Quote