![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S Faza cu spatele blocului spargand seminte era doar o metafora urbana daca tu te-ai simtit cu musca pe caciula atunci my friend this is a other part.
|
|
||||
|
||||
![]()
ma copile, io la astia ca tine le puneam note la scoala si le incheiam medii la sfarsit de an ,ba pe unii ai lasam si repetenti, vezi sa nu te las si pe tine !!!(ha,ha,ha !)
|
|
|||
|
|||
![]()
Vicentiu
"Adica faceti pe lupii moralisti,etc dar voi tot il votati pe ala mai prost.Adica ala care iti da mici si bere la campaniile electorale este mereu bineprimit si votat ha?Si un politician care are potential de a dezvolta tara asta de inapti(adica primarul Sibiului KLAUS JOHANNIS)voi faceti nuuu dar asta nu ne da nimica noi nu il stim.Pe bune nu trebuie sa te simti atacat macar taci si uita-te mai bine pe cine votezi!" Punct ochit , punct lovit ! |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt sigur ca e vorba si de imbatranirea populatiei. Am auzit de clase arhipline, ba chiar am invatat si eu in asemenea clase, dar n-am auzit pe nimeni sa n-aiba loc in scoala.
Decat o suta de scoli goale, mai bine 50 de scoli pline si din banii care raman sa se infiinteze autobuze pentru scolari si elevi, nu credeti?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pari un material bun, insa tre' sa te mai slefuiasca viata si anii,oricum stai pe aproape...si mai pune si tu mana pe carte din cand in cand !!! Nu uita !!! Pentru inceput te intreb, numai doua chestii: Ce intelgi tu prin politica de dreapta, si politica de stanga ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Politica de stanga presupune o interventie din partea statului asupra pietei si economiei. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce au de a face cu educatia (nu bunele maniere) ce s-a discutat in ultimele pagini. Va rog sa ramaneti la subiect.
|
|
|||
|
|||
![]()
Putina avangarda nu strica la fiecare topic, cel putin asa cred eu
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
educatia copiilor | nicoletajuravle | Generalitati | 70 | 22.02.2014 21:48:19 |
Educatia tinerilor | romandragut | Alte Religii | 25 | 06.04.2010 19:03:27 |
Educatia parintilor | cozia | Generalitati | 6 | 11.08.2009 19:15:15 |
Erori in educatia religioasa | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 62 | 16.07.2008 14:22:28 |
Educatia azi | IC | Generalitati | 25 | 12.03.2007 14:15:37 |
|