View Single Post
Vechi 21.02.2011, 15:56:27
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Draga "cavalere"..RECITESTE postarea ta , cea din care ti-am raspuns pe puncte...
VEZI TONUL TAU...epitetele adresate iubitorilor de catei...VEZI atitudinea TA GENERATOARE de reactii....NU UITA CA : poate citesc si cum le zici tu "babe si mosi" si RECITESTE vazand ce ton plin de IMPOLITETE crestina ai folosit! Apoi...ridica degetul spre ceilalti...

ps. Nu tine sa acuzi TU...pt cine e inteligent citeste de unde a inceput...PUNCT.

Sa te ierte si sa ne ierte Domnul pe toti !
Dupa cum bine poti sa observi, eu nu am facut atac la persoana niciodata pe saitul asta, ceea ce tu ai facut(in cazul meu !) si astept imediat scuzele de rigoare !!!

Iar in ceea ce am postat, spuneam clar ca e valabil doar pentru o parte din iubitorii de maidanezi, cealalta parte, fiind foarte ok, si neinclusa in categoria vizata !
Dar dumneata te-ai repezit cu un limbaj,greu de gasit pe undeva pe aici,sa faci atac la persoana,desi eu nu te-am atact pe dumneata cu nimica !!!
Asta e gestul dumitale grav,pe care sigur l-au observat si ceialalti colegi de forum,si care moral si uman te descalifica !

Dar eu te iert, si in lipsa scuzelor(daca nu o sa ai demnitatea,si lipsa de mandrie, sa ti le ceri !),pentru ca eu nu bag in seama niste vorbe proaste spuse la manie !
Poate ai si dumneata o varsta, nu stiu...insa ceea ce ai facut azi, ca sfat prietenesc ce-ti dau,e un serios semnal de alarma,in primul rand fata de dumneata insati !!!