![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu știu, oricum nu fac parte din subiectul topicului.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Foarte bine ai punctat, asta se intampla la noi: "Nu conteaza impotriva a ce ca se gaseste mereu ceva.E important doar sa nu dispara ura". Azi impotriva unora, maine a altora, poimane a altceva....pensionari, profesori, politisti, vamesi, etc.... apoi musulmani, ortodocsi, catolici, protestanti,etc, apoi galbeni, albi, negri, piei rosii, etc.....apoi, caini, pisici, soareci, etc...... oare cand s-or termina toate "tintele" impotriva a ce o sa ne asmute?
................................................ Luati aminte si nu doar in cazul cainilor maidanezi: “În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comuniști și nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei și nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat și nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici și nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine. Martin Nimoeller" ASTEA si altele scrise de unii, alti sunt on topic Camy_d? Doar imi amintesti c-as fi oFF....PROMIT sa reactionez pe masura in toate dialogurile tale off topic ...ca sunt destule...Sa ma ierti ! ps. de fapt nici nu sunt....pt la MODUL cum au vorbit guardian night de ex....chiar am fost docila in comparatii.... Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
omul e uneori mai rau decat fiarele padurii ca si alea omoara de foame asa cum si cainii vagabonzi sunt inraiti de viata grea pe care o duc.Pe cand omul aduna mai mult decat poate sa consume si de cate ori se iveste ocazia inca mai aduna.Bietii caini nu mai au loc in lumea asta a noastra.Trebuie sa ii omoram in ideea ca ne vor ataca odata si o data sau ca altii ca ei au atacat cine stie manati de ce anume.Oare cum puteau inainte sa vietuiasca oamenii laolalta cu animalele fara atata galceava?Daca nu stim sa traim in intelegere cu animalele nu stim nici noi intre noi sa ne intelegem.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tocmai am vb la tel cu tatal meu,care imi spunea ultimul caz de stire tragica-2 barbati s-au luat la galceava de la locurile de parcare,pana cand s-a ajuns la omucidere!!! Ce pretentie mai aveti sa trateze bine necuvantatoarele cand se reped la beregata celor de langa ei fara prea multa teorie??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Precum scrie in semnatura mea : dincolo de inocenta e alunecare !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, asta e mai putin important.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oricum limbajul folosit, va dezvaluie adevarata fata,iar laturile cu care ma improscati,arata ce suflet curat aveti !!! |
|
||||
|
||||
![]()
dragi tovarasi de dialog si de polemici, am observat ca in lipsa unor argumente solide,si manati de resentimente si ura, veti marege buluc la admin,pentru a cere inchiderea subiectului,si probabil,cuprinsi si de-o uriasa dragoste frateasca,veti cere si banarea initiatorului !!!
Si acuma, eu vin si va intreb,cat de crestineasca e aceasta initiativa??? Nu este ea oare ucidere de frate lasa si vanzarea lui iuda pe 30 de arginti ??? Dumnezeu sa va lumineze si sa va ierte pe masura faptelor voastre !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Draga "cavalere"..RECITESTE postarea ta , cea din care ti-am raspuns pe puncte...
VEZI TONUL TAU...epitetele adresate iubitorilor de catei...VEZI atitudinea TA GENERATOARE de reactii....NU UITA CA : poate citesc si cum le zici tu "babe si mosi" si RECITESTE vazand ce ton plin de IMPOLITETE crestina ai folosit! Apoi...ridica degetul spre ceilalti... ps. Nu tine sa acuzi TU...pt cine e inteligent citeste de unde a inceput...PUNCT. Sa te ierte si sa ne ierte Domnul pe toti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|