Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 10:26:54
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
si impotriva "bestiilor" bipede...ce sa facem? Ca pana dam sa facem o cruce...ne-au dat in cap, ne-au injunghiat, sau ne-au calcat indiferenti pe trecerea pietonala cu masina....
Asta nu știu, oricum nu fac parte din subiectul topicului.
Vechi 21.02.2011, 10:42:01
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink

"Foarte bine ai punctat, asta se intampla la noi: "Nu conteaza impotriva a ce ca se gaseste mereu ceva.E important doar sa nu dispara ura". Azi impotriva unora, maine a altora, poimane a altceva....pensionari, profesori, politisti, vamesi, etc.... apoi musulmani, ortodocsi, catolici, protestanti,etc, apoi galbeni, albi, negri, piei rosii, etc.....apoi, caini, pisici, soareci, etc...... oare cand s-or termina toate "tintele" impotriva a ce o sa ne asmute?
................................................
Luati aminte si nu doar in cazul cainilor maidanezi: “În Germania, au venit mai întâi să-i ridice pe comuniști și nu am luat atitudine, pentru că nu eram comunist. Apoi au venit după evrei și nu am luat atitudine, pentru că nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat și nu am luat atitudine, pentru că nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit după catolici și nu am luat atitudine, pentru că eram protestant. Apoi au venit după mine, dar, în acel moment, nu mai rămăsese nimeni care să ia atitudine pentru mine. Martin Nimoeller"

ASTEA si altele scrise de unii, alti sunt on topic Camy_d?
Doar imi amintesti c-as fi oFF....PROMIT sa reactionez pe masura in toate dialogurile tale off topic ...ca sunt destule...Sa ma ierti !
ps. de fapt nici nu sunt....pt la MODUL cum au vorbit guardian night de ex....chiar am fost docila in comparatii....
Doamne ajuta!
Vechi 21.02.2011, 10:42:39
cocorel cocorel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Implicit omul

omul e uneori mai rau decat fiarele padurii ca si alea omoara de foame asa cum si cainii vagabonzi sunt inraiti de viata grea pe care o duc.Pe cand omul aduna mai mult decat poate sa consume si de cate ori se iveste ocazia inca mai aduna.Bietii caini nu mai au loc in lumea asta a noastra.Trebuie sa ii omoram in ideea ca ne vor ataca odata si o data sau ca altii ca ei au atacat cine stie manati de ce anume.Oare cum puteau inainte sa vietuiasca oamenii laolalta cu animalele fara atata galceava?Daca nu stim sa traim in intelegere cu animalele nu stim nici noi intre noi sa ne intelegem.
Vechi 21.02.2011, 11:09:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocorel Vezi mesajul
omul e uneori mai rau decat fiarele padurii ca si alea omoara de foame asa cum si cainii vagabonzi sunt inraiti de viata grea pe care o duc.Pe cand omul aduna mai mult decat poate sa consume si de cate ori se iveste ocazia inca mai aduna.Bietii caini nu mai au loc in lumea asta a noastra.Trebuie sa ii omoram in ideea ca ne vor ataca odata si o data sau ca altii ca ei au atacat cine stie manati de ce anume.Oare cum puteau inainte sa vietuiasca oamenii laolalta cu animalele fara atata galceava?Daca nu stim sa traim in intelegere cu animalele nu stim nici noi intre noi sa ne intelegem.
Ati spus foarte frumos si numai in cateva randuri!
tocmai am vb la tel cu tatal meu,care imi spunea ultimul caz de stire tragica-2 barbati s-au luat la galceava de la locurile de parcare,pana cand s-a ajuns la omucidere!!!
Ce pretentie mai aveti sa trateze bine necuvantatoarele cand se reped la beregata celor de langa ei fara prea multa teorie??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 21.02.2011, 12:33:00
Banned

Exclamation

Precum scrie in semnatura mea : dincolo de inocenta e alunecare !
Vechi 21.02.2011, 13:28:57
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
Animalele au categoric un suflet(reiese clar si din scrierile sf parinti), precum scrisesem, diferit de cel uman, dar el exista , deoarece are sentimente si o anume inteligenta.....Sa le iubim , pretuindu-le, neuitand ca Domnul nu agreaza rautatile de nici un fel, dar nici speculatiile voind sa coboare ceea ce el a daruit din iubire....Doamne ajuta!

ps. Cine n-are un caine , sa-si ia....sunt destule sufletele nevinovate acolo.....

pps. Si tot citind opiniile unora, tot mai pregnanta e senzatia consacrata de altcineva....ca uneori omul e adevarata fiara, nu animalul.....
Sufletul animalului sta in viata lui, deci sa nu confundam. Mie, cel putin, mi se pare suficient de explicita postare de mai sus...
Oricum, asta e mai putin important.
Vechi 21.02.2011, 14:43:25
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
guardian knight
a scris :"stimate domn, adevarata problema a iubitorilor de caini (a unora dintre ei,sa nu generalizam) este de fapt una de spsihologie subterana !
Ca sa fiu mai clar, nu numai ca acesti oamnei,nu doresc eutanasierea maidanezilor,ci,si mai mult nu doresc de fapt sa fie luati de pe strada, ci lasati pe strada, lor facandu-le o placere

inconstinta si sadica, ca ceilaltiu oameni sa fie muscati si sa tremure de fica cainilor !"

Iti raspund:

1.Nu esti in stare sa emiti judecati doar in proprio nomine? Nu atribui gandirea ta CATEGORIC bolnava, altora...nimeni nu-ti da acest drept..ca bunul simt ti-e lasat in amanet, clar....

guardian knight
"Acesta este de fapt secretul cel mare, al tutur babelor, mosilor sau adultilor ingrijitori secreti de caini pe langa usa blocului personal,sau pe langa vreun container de margine de bloc !
Aceste persoane amarate, vor si ele sa se simta puternice,in fata celorlalti semeni, bagand in mod discret si secret, groaza in ei, prin intermediul acestor maidanezi,protejati,care firesc, latra ,cand vreun trecator grabit merge pe acolo !"

Iti raspund:
2.Sa ma ierti , dar nu doar batranii iubesc animalele , insa da, poate baba ta si mosul tau nu o fac pt daca tu esti cum esti, categoric ceva vina au si ei...Apoi de ce crezi tu ca persoanele care ingrijesc animale ar fi amarate? Poi , poti avea tu nenicule, bani garla , daca n-ai minte si suflet nici atat...Da, esti un trecator , dar am senzatia ca din cei cu parul dupa ei, da de pot lovi un caine , sa arate ce grozavi sunt...Dupa modul in care ai pus problema , plus limbajul....esti departe nu doar de a fi crestin ci primordial OM...Pt mine si nu doar, ramai o entitate, care putand uri atat de mult sfideaza orice posibilitate de apropiere si indumnezeire.

guardian knight :
"Deci sentimentul orgolios al puterii ai face pe acesti oameni sa aiba o dragoste bolnava pentru caini,si normal sa tipe ca din gura de sarpe cand, surasa puterii lor este eutanasiata !!!"

Iti raspund 3:
Cred ca esti unul "mic", "marunt"incat se poate sa nu te vada nimeni cum vrei tu si certamente "slab", daca traiesti cu impresia aceasta despre cei ce ocrotesc maidanezii....Dintre ei(cainii fara stapan) MAJORITATEA NU ATACA !....Dar tu i-ai vrea ucisi pe toti...Sa te ierte Dumnezeu !...Si asta iar graieste despre ce insemni tu...

guardian knight:

"Desigur, ca ei sunt apasati de o ura atroce impotriva semenilor-oameni, folosind cainii ca pe o razbunare inconstienta !!!
Am precizat ca nu vreau sa generalizez, exista multe persoane, sincer iubitoare de animale si care nu intra in categoria de mai sus ,insa nu am facut decat sa descriu o tipologie, des intalnita,din pacate !"

Iti raspund 4.

Nu stiu cati ani ai, dar banuiesc...dar ai o judecata bolnava....Si in toata porcaria pe care ai postat-o nu s-a simtit perfect decat ca : a. ai o pb cu cainii in general vb; b.esti animat de sentimente deloc ortodoxe vizavi de oameni;c.TI-AI FACUT O AUTO CARACTERIZARE , datorita careia practic nu stiu ce cauti aici...vorbind astfel despre OAMENI si despre caini.....

Ps. Nu te mai osteni sa-mi scrii ceva "de dulce" dintr-un motiv . mi-e sila sa te citesc si ma respect prea mult ca sa fac asta!

Iubitorilor de caini :http://www.youtube.com/watch?v=Hllqp...eature=related
Limbajul dvs, deosebit de violent,si cu atacuri frontale la persoana,va face demn,sau demna,de-o asemanare, mai degraba cu personaje gen Vadim Tudor !
oricum limbajul folosit, va dezvaluie adevarata fata,iar laturile cu care ma improscati,arata ce suflet curat aveti !!!
Vechi 21.02.2011, 14:52:46
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit dragi tovarasi de dialog !

dragi tovarasi de dialog si de polemici, am observat ca in lipsa unor argumente solide,si manati de resentimente si ura, veti marege buluc la admin,pentru a cere inchiderea subiectului,si probabil,cuprinsi si de-o uriasa dragoste frateasca,veti cere si banarea initiatorului !!!

Si acuma, eu vin si va intreb,cat de crestineasca e aceasta initiativa???
Nu este ea oare ucidere de frate lasa si vanzarea lui iuda pe 30 de arginti ???
Dumnezeu sa va lumineze si sa va ierte pe masura faptelor voastre !!!
Vechi 21.02.2011, 15:18:33
Banned

Wink

Draga "cavalere"..RECITESTE postarea ta , cea din care ti-am raspuns pe puncte...
VEZI TONUL TAU...epitetele adresate iubitorilor de catei...VEZI atitudinea TA GENERATOARE de reactii....NU UITA CA : poate citesc si cum le zici tu "babe si mosi" si RECITESTE vazand ce ton plin de IMPOLITETE crestina ai folosit! Apoi...ridica degetul spre ceilalti...

ps. Nu tine sa acuzi TU...pt cine e inteligent citeste de unde a inceput...PUNCT.

Sa te ierte si sa ne ierte Domnul pe toti !
Vechi 21.02.2011, 15:26:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Sunt convinsa,ca daca nu ar fi fost CAINI,si ar fi fost PISICI,MAIMUTE,VEVERITE,IEPURI,PORUMBEI(deci animale inofensive) sau alte vietati care ar trai in libertate pe strazi,tot asa ati fi tipat si dramatizat fenomenul!!!
Ideea este ca nu iubiti animalele in genere,va par scarboase,INFERIOARE,si preferati sa dati ajutor unui om-doar pentru faptul ca va asteptati la ceva in schimb,rasplata,recunoastere-pe cand daca ati ajuta necuvantoarele sau natura,satisfactiile care vin inapoi nu va zguduie mandria personala.

Sunt extrem de putini oameni care isi ajuta semenii neconditionat,fara sa astepte nimic altceva in schimb-asa sunt si iubitorii de animale,ajuta niste FIINTE fara ajutor,fara drepturi,care nu-si pot face dreptate singure.

V-ati intrebat vreodata,cate PENSII,AJUTOARE PT ORFANI SI SARACI ar fi acoperit NEPLATILE DE TVA ALE MAHARILOR din romania??????
Sunt multe probleme care trebuiesc abordate,problema familiilor in care sotii nu au nici un fel de servici,mor de foame dar chef de amor au o gramada,chiar si pe burta goala-astfel ca sunt cazuri,cand la propriu,le-au murit copiii de foame.Oameni tineri,sanatosi ,in putere,care pot munci de dim pana seara,in loc sa leneveasca si din plictiseala,sa toarne copii pe nemancate!!!!!

Pana una,alta trebuie sa platim si pentru cainii si pentru copiii abandonati,desi copiii provin din reproducerea unor fiinte RATIONALE,SUPERIOARE,parca...
Trebuie sa te citez Yasmina , deoarece DIN NOU...tu ai dreptate...!!!!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05