Citat:
În prealabil postat de AlinB
C
Daca tu n-ai ce sa-ti reprosezi, altii care nu te cunosc ca sa-ti poata reprosa ceva concret, cu atat mai putin.
Sa dea Dumnezeu sa-ti poti pastra buna masura si chiar mai mult.
|
am multe ... foarte multe sa imi reprosez ... sunt o pacatoasa ... insa nu asta e subiectul ...
doar pentru ca lucrurile nu merg cum credem noi ca ar fi trebuit sa mearga si simtim ca Dumnezeu s-a pus in calea binelui pe care NOI l-am planificat dupa cum am crezut noi ca ar trebui sa fie,
cred ca ai interpretat cuvintele dupa buna ta placere: Am zis ura in cazul in care as crede ca Dumnezeu ne pedepseste
Orice pierdere, daca este privita din aceasta perspectiva, este mult mai usor suportabila.
pierderea unui copil nu este orice pierdere
Pesonal,nu gasesc in mine nici o explicatie pentru taria lor de a o lua de la capat de fiecare data, acum are doua fete si vrea sa mai infieze una in locul celei care n-a mai ramas in aceasta lume, dar in definitiv nu exista alt lucru mai bun de facut.
Intotdeauna mi se pare ca e imposibil sa pierzi un copil si apoi sa fi puternic ... mi-am dat seama ca suntmai puternica decat ma credeam.
Daca noi credem cu adevarat in Dumnezeu, atunci avem incredere in judecatile Lui si tot ceea ce ingaduie el sa se intample, chiar daca aparent este rau, si nu gasim o explicatie sigura, credem ca are o finalitate pozitiva.
Exact asta cred eu ca e pierderea unui copil ... adica chiar daca aparent poate aparea o pedeapsa ... daca vrei crede-ma mincinoasa ... e treaba ta, dar exact asta vroiam eu sa se inteleaga.