![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca ti-am raspuns deja..ai o judecata sanatoasa, in ciuda a ceea ce a fost, nu te lasa "destabilizata" de altii. Daca tu n-ai ce sa-ti reprosezi, altii care nu te cunosc ca sa-ti poata reprosa ceva concret, cu atat mai putin. Sa dea Dumnezeu sa-ti poti pastra buna masura si chiar mai mult. Last edited by AlinB; 21.02.2011 at 19:58:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Paulici
"Copiii fata parinti, se numesc orfani, parintii fara copiii se numesc.....pacatosi....pentru ca din cauza lor si a pacatelor lor le-au murit copiii. Cel putin asa m-a consolat pe mine o cunostinta de-a mea. Habar n-am de ce. Nu sunt mai credincioasa si nici mai pacatoasa ca alte femei, nu am dorit nimanui sa fie pedepsit astfel si totusi.....s-a intamplat. Si atunci? Ce pot sa fac? Sa intorc timpul? Nu am cum." Nu cred ca este o plata pentru pacate neaparat, pierderea unui copil....O vad mai mult ca pe o incercare , menita sa inalte un suflet care se crede pret de o clipa , cazut...E cea mai cumplita pierdere , cea a unui copil, cea mai sfasietoare...Dar cred ca din lacrimile durerii, inlantuite cu rugaciuni catre Dumnezeu, se vor oferi noi sanse, sau se vor deschide alte drumuri... Dumnezeu sa te mangaie ! |
![]() |
| Tags |
| deces copil, moartea unui copil, parinti indoliati, pierderea unui copil |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tradatorii lui Hristos - cei care-si abandoneaza copiii sau parintii! | laurastifter | Morala Crestina | 62 | 05.12.2012 13:41:00 |
| De ce oare s-au racit copiii fata de parinti? | andreicozia | Generalitati | 34 | 25.02.2011 22:22:09 |
| Ce cred copiii despre... | patinina34 | Generalitati | 12 | 11.10.2009 21:13:17 |
| De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? | sophia | Nunta | 101 | 02.06.2009 17:12:37 |
| parintii chiar cred k tot ce fac e bine? | ioanhodean | Generalitati | 2 | 01.09.2008 23:12:25 |
|
|