View Single Post
Vechi 21.02.2011, 20:55:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Dacă tot n-ați avut de lucru și ați introdus acest nou subiect, vă rog să-mi arătați unde scrie că respectivele animale erau sfințite.
De exemplu in Iesirea 13:
"2."Să-Mi sfințești pe tot întâiul născut, pe tot cel ce se naște întâi la fiii lui Israel, de la om până la dobitoc, că este al Meu!"
Citat:
În disperarea căutării de contra-argumente, vă legați de fiece numeral găsit în Scriptură. Oare cine vă mână cu atâta înverșunare împotriva Sabatului Domnului? Vă luptați degeaba împotriva Legii lui Dumnezeu, nu aveți sorți de izbândă! Recunoașteți, ceea ce și Biserica Catolică și cea Ortodoxă recunoaște cinstit: Sâmbăta este ziua a șaptea a săptămânii, zi binecuvântată și sfințită de Dumnezeu de la începutul lumii, iar duminica se păzește în cinstea Învierii. Nu mai încercați tertipuri absurde cum că evreii ar fi uitat să numere până la șapte, ori că ar fi pierdut ordinea zilelor săptămânii! Evreii aveau totuși o cultură și civilizație deosebit de dezvoltată, nu erau niște coborâți din copaci!
Pai e invers, dvs. si adevantistii cautati orice enumerare de sapte zile ca sa spuneti ca se stia de ziua de odihna inainte de Moise.
Iar eu v-am dat citatul de cand evreii redescopera legea, pentru ca nu mia stiau nimic din lege, nici sa tina arderile, nici Pastile, macar.
Citat:
În concluzie nu o să vă prezint nici măcar o singură minune. Decât cuvintele lui Hristos care se potrivesc perfect în cazul acesta:
Deci singurul argument e: sa ne credeti pe noi ca asa e bine, doar noi stim sa interpretam Biblia.
Daca nu stiti ziiua de duminica au tinut-o toti sfintii, sfinti care faceau minuni. Nu doar filozofi care interpreteaza Biblia. Si chinezii au filozofii lor, asta nu inseama ca ne luam dupa ei.
Reply With Quote