Citat:
În prealabil postat de iulyaan
atat ai inteles,draga mea yasmina?ce am postat,este extrem de dureros.parerile mele,postate in topicurile anterioare sunt pareri personale.prea putin ma intereseaza in ce crezi tu sau in ce vei crede.fiecare are ideile lui personale mai bune sau mai rele.ma bucur totusi,ca nu mai uitat.
|
Nu te-am uitat iulyaan,ca am o memorie f buna :)
am inteles ca te preocupa teme serioase de abordare,dramatice-corect ar fi cand prezinti niste date,ca astea sa le insotesti si o posibila rezolvare,de ex ce rezolvare ar trebui sa se aplice acestui fapt,legat de avorturi??
Eu zic,ca logic,asta e urmarea decaderii morale in om,care s-a transmis pe fir educational,acestor generatii"pro"care nu sunt pregatite spiritual de catre parintii lor=produsi in comunism.
Ce resurse spirituale sa aiba cei carora le era teama sa frecventeze biserica,pe motive politice?Cum sa-si sfatuiasca fiicele sa nu recurga la avort,deoarece este O CRIMA?
As zice,ca o intensa educare religioasa cat si cat mai multe ONG-uri care sa consilieze si sa sustina adolescentii,tinerii -ar putea da rezultate...
Biserica ortodoxa ar trebui sa fie mai activa,sa aiba membri care sa faca voluntariat in scoli,pe strada,la spitale- sa consilieze si sa ofere un oarecare suport-acelora care sse afla la iminenta avortului.
Ar fi frumos,sa-i spui unei eleve sa nu-si ucida pruncul ca o vei ajuta tu sau biserica,sa se descurce cu scoala si noile indatori de mama,daca familia ei nu poate concepe asta.Sau daca este de acord,sa-l propuna spre adoptie...
SIMPLUL FAPT DE A EXPUNE PE FORUM NISTE DATE,SI A MORALIZA PROBLEMELE UNOR PERSOANE CARE NU SUNT AJUTATE NICI LA PROPRIU NICI LA FIGURAT CU NIMIC,ESTE DESTUL DE I N E F I C I E N T.
Dumnezeu are nevoie de fapte!
p.s.-dormi linistit,iulyaan,nu am nimic personal cu tine!